Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Camila Cabello och Shawn Mendes återförenade

17 apr, 2023 
AvLinda Strömbäck
Shawn Mendes och Camila Cabello
Mer än ett år efter Shawn och Camilas uppbrott sågs artisterna nyligen kyssa varandra i folkhavet på Coachella. Här är allt vi vet om återföreningen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se kändisar som gjort slut men sedan återförenatsBrand logo
Se kändisar som gjort slut men sedan återförenats

I november 2021 meddelade Shawn Mendes och Camila Cabello att de går skilda vägar efter två år ihop.

”Vi har bestämt oss för att avsluta vår romantiska relation men vår kärlek till varandra som människor är starkare än någonsin”, skrev paret i ett gemensamt uttalande på Instagram.

Sedan dess har det ryktats om att Shawn Mendes funnit kärleken på nytt i sin 51-årige kiropraktor Jocelyne Miranda. Men nu kommer bilder på Camila Cabello och Shawn Mendes som onekligen hade en kärleksfull återförening på årets Coachella-festival.

Shawn Mendes relation med Jocelyne Miranda

I höstas började det florera rykten om att Shawn Mendes börjat dejta sin kiropraktor Jocelyne Miranda. Redan under tiden Shawn var tillsammans med Camila började fansen reagera på Shawns relation med kiropraktorn. I ett inlägg på Instagram publicerade nämligen Jocelyne en bild på Shawn där han satt i bar överkropp, vilket fansen genast kommenterade.

Annons

”Varför tar den här kvinnan på Camilas pojkväns bröst?” skrev ett fan som la upp bilden på Twitter.

Jocelyne svarade på tweeten och dementerade ryktet att det skulle finnas någon romantisk relation mellan de två.

”Kanske för att jag är hans doktor och är tillräckligt gammal för att vara hans mamma?” skrev Jocelyne och raderade senare kommentaren.

Efter uppbrottet från Camila har Shawn däremot ofta skymtats tillsammans med Jocelyne, vilket fått ny fart på romansryktena. Bland annat ska de gått arm i arm på en marknad i West Hollywood i början av november, kramats vid en matbutik i Los Angeles och så sent som i april sågs de äta frukost tillsammans i West Hollywood.

Shawn Mendes och Jocelyne Miranda i West Hollywood april 2023.
Shawn Mendes och Jocelyne Miranda i West Hollywood april 2023.

Shawn Mendes och Camila Cabello på Coachella

Men nu verkar det istället börjat slå nya gnistor mellan Shawn Mendes och Camila Cabello. Exparet sågs nämligen kyssas på Coachella-festivalen som nyligen kickade igång i Indio, Kalifornien. Artisterna fångades på bild och när paparazzin sedan frågade om de återförenats svarade Camila ja.

Se klippen som spridits på sociala medier här!

@conspiringmila Camila Cabello and Shawn Mendes are back together!!!! They were spotted together at #coachella #camilacabello #shawnmendes #shawmila ♬ original sound - ♫

Foto: TT, Tiktok

Hollywoodkändisar som fyller jämnt under 2023Brand logo
Hollywoodkändisar som fyller jämnt under 2023

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons