Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Shawn Mendes och Camila Cabello gör slut efter två år ihop

18 nov, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Camila Cabello och Shawn Mendes.
I ett gemensamt uttalande berättar artistparet Shawn Mendes och Camila Cabello att de bryter upp.
“Vi inledde förhållandet som bästa vänner och kommer att fortsätta vara bästa vänner”, försäkrar de.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
6 saker du vill veta om storfilmen House of GucciBrand logo
6 saker du vill veta om storfilmen House of Gucci

Señorita-sångarna Shawn Mendes och Camila Cabello har gått skilda vägar efter två år ihop. På Instagram berättar de om beslutet.

“Hej, hörni, vi har bestämt oss för att avsluta vår romantiska relation men vår kärlek till varandra som människor är starkare än någonsin. Vi inledde förhållandet som bästa vänner och kommer att fortsätta vara bästa vänner”, skriver de i ett gemensamt uttalande på Instagram story.

“Vi uppskattar verkligen ert stöd från första början och fortsatt framåt. Camila och Shawn”, avslutar de och strösslar på med hjärtan.

Camila och Shawns kärlekshistoria

De började dejta i juli 2019 efter att ha känt varandra i flera år. Efter att ha tillbringat sommaren tillsammans gjorde de sitt första offentliga framträdande på MTV video music awards där de framförde sin duett Señorita, något som de senare kom att upprepa på American music awards.

Shawn Mendes och Camila Cabello bekräftade sin relation på MTV-galan 2019.
Shawn Mendes och Camila Cabello bekräftade sin relation på MTV-galan 2019.

När coronapandemin tvingade det amerikanska folket till isolering tillbringade de karantäntiden tillsammans i Miami. Shawn Mendes har tidigare berättat att de förde dem närmare varandra och att det inspirerade honom att skriva hitlåten Summer of love.

Annons

– Det känns bra. Det var som att skriva om de första månaderna i lockdown. Camila och jag hade sådan tur för vi kunde liksom bara ha en lugn tid, och det var första gången på sex år som vi bara kunde slappna av och inte jobba alls. Vi kunde cykla runt i Miami och det kändes väldigt vackert, säger Shawn Mendes i en intervju med Audacy check in, och tillägger:

– Att liksom skriva om det. Jag hade mycket nostalgi just då, och jag tror att det varit mycket svårare för oss att knyta an om det inte varit för den tiden. Det gjorde verkligen att vi kom närmare varandra.

Dementer förlovningsryktet

I somras började det ryktas om att de förlovat sig efter att Camila Cabello setts bära en ring på vänstra ringfingret. Det dementerade hon när frågan kom upp i Jimmy Fallons The tonight show.

Paret visade gärna upp sin kärlek på röda mattan, som på Met-galan i år.
Paret visade gärna upp sin kärlek på röda mattan, som på Met-galan i år.

Paret adopterade dock en liten hund som heter Tarzan.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons