Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Shawn Mendes ryktas dejta sin 50-åriga kiropraktor

25 nov, 2022 
AvLinda Strömbäck
Shawn Mendes och Jocelyne Miranda
Det ryktas att Shawn Mendes har en ny kvinna i sitt liv – nämligen den 26 år äldre kiropraktorn Jocelyne Miranda. Här är allt vi vet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner tillBrand logo
9 kändispar med stor åldersskillnad - som du kanske inte känner till

Shawn Mendes och Camila Cabello meddelade förra året att de går skilda vägar efter två år ihop. I ett gemensamt uttalande på Instagram skrev paret att de skiljs åt som bästa vänner.

”Vi har bestämt oss för att avsluta vår romantiska relation men vår kärlek till varandra som människor är starkare än någonsin.”

Efter uppbrottet från Camila började det florera rykten att Shawn Mendes börjat dejta Youtube-profilen Hitomi Mochizuki. Men nu uppges Shawn istället dejta sin kiropraktor Jocelyne Miranda. Här är allt vi vet om det nya romansryktet!

Annons

Romansryktet mellan Shawn Mendes och Jocelyne Miranda

Redan 2020 började det spekuleras om att en romans uppstått mellan Shawn och hans 50-åriga kiropraktor Jocelyne. Det hade nämligen dykt upp en bild i sociala medier där Jocelyne tog på Shawns nakna överkropp – något fansen reagerade på, eftersom Shawn var tillsammans med Camila.

”Varför tar den här kvinnan på Camilas pojkväns bröst?” skrev ett fan som la upp bilden på Twitter.

Jocelyne svarade senare på tweeten och dementerade ryktet att det skulle finnas någon romantiskt relation mellan de två.

”Kanske för att jag är hans doktor och är tillräckligt gammal för att vara hans mamma?” skrev Jocelyne, men raderade senare kommentaren.

Dejtar Shawn Mendes sin kiropraktor?

Nu har romansryktet blossat upp igen efter att Shawn och Jocelyne skymtas tillsammans flera gånger de senaste månaderna. Bland annat ska de gått arm i arm på en marknad i West Hollywood i början av november, samt kramats vid en matbutik i Los Angeles – där de också fångades på bild.

Annons
Shawn Mendes och Jocelyne Miranda på marknad
Shawn Mendes och Jocelyne Miranda på marknad
Shawn Mendes och Jocelyne på en marknad i West Hollywood
Shawn Mendes och Jocelyne på en marknad i West Hollywood
Shawn Mendes och Jocelyne Miranda
Shawn Mendes och Jocelyne Miranda
Annons
Shawn Mendes och Jocelyne Miranda kramas i en matbutik i Los Angeles
Shawn Mendes och Jocelyne Miranda kramas i en matbutik i Los Angeles

Vem är Jocelyn Miranda?

Kändiskiropraktorn Jocelyn Miranda ska ha arbetat för Shawn Mendes sedan 2018, då hon följde med på hans världsturné Shawn Mendes: The Tour. Sedan dess har hon arbetat med artisten inför stora events som American Music Awards, the MTV Video Music Awards, och Saturday Night Live. Jocelyn Miranda har även arbetat för artister som Justin Bieber, Hailey Bieber och Justin Timberlake under sin 20 år långa karriär.

Varken Shawn eller Jocelyne har kommenterat de senaste romansryktena.

Källa: Your Tango, Foto: TT, Twitter, Instagram

4 svenska kändispar som hållit sina relationer hemligaBrand logo
4 svenska kändispar som hållit sina relationer hemliga

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons