Därför tror fansen att Harry Styles dejtar Kendall Jenner igen

Kendall Jenner och Harry Styles

Efter Harry Styles uppbrott från Olivia Wilde och Kendall Jenners uppbrott från Devin Booker, tror nu fansen att Harry och Kendall börjat dejta igen. Här är allt vi vet om det nya romansryktet!
24 november, 2022
5 saker om Harry Styles du kanske inte visste
0:39

Efter reklamen: 5 saker om Harry Styles du kanske inte visste

(0:39)

Slå på ljud

Nyligen möttes vi av nyheten att Harry Styles och Olivia Wilde gått skilda vägar efter två år ihop. Samtidigt kom beskedet att Kendall Jenner gjort slut med NBA-proffset Devin Booker. Tajmingen för de båda uppbrotten, får nu fansen att spekulera om en potentiell återförening mellan Kendall och Harry – samtidigt som ett klipp börjat spridas på TikTok.

Oväntade sexkravet i Jennifer Lopez och Ben Afflecks äktenskapsförord

Dejtar Harry Styles och Kendall Jenner?

Harry Styles och Kendall Jenner träffades först 2013 och har sedan dess uppgetts dejta fram och tillbaka i flera år. Efter att de nyligen gjort slut med sina respektive, tror fansen att de börjat träffas igen. Enligt uppgifter till The Tab ska Kendall nämligen dykt upp på Harrys spelning i Los Angeles – strax efter uppbrottet från Devin. Även Olivia befann sig på en av Harrys spelningar, dagen innan Kendall, men två dagar senare kom beskedet att de gått skilda vägar.

Harry Styles och Kendall Jenner 2015

Harry Styles och Kendall Jenner 2015

Kendall Jenner och Harry Styles 2015

Kendall Jenner och Harry Styles 2015

– Han har varit ute på turné och ska nu fortsätta turnén utomlands. Samtidigt vill hon fokusera på sina barn och sitt jobb i Los Angeles. Så just nu är det olika prioriteringar som håller dem isär, berättade en källa för People.

Kendall Jenner och Hailey Bieber på Harrys konsert

Kendall Jenner och Hailey Bieber på Harrys konsert

fANSENS LEDTRÅD OM harry och Kendalls återförening

Efter att Kendall befunnit sig Harrys spelning i Los Angeles, tror sig fansen fått en extra ledtråd om att paret funnit varandra igen. Under en av låtarna ska Harry nämligen skickat en slängkyss till någon i publiken – vilket några fans uppger var Kendall. Låten han sjöng var dessutom Love Of My Life, vilket gjorde att ett klipp av händelsen började cirkulera på TikTok.

Se klippet här!

Källa: Your Tango, Foto: TT, TikTok

7 gånger Kylie och Kendall burit nästan identiska looks
0:55

Efter reklamen: 7 gånger Kylie och Kendall burit nästan identiska looks

(0:55)

Slå på ljud