Brooklyn Beckhams fina ord till hustrun Nicola: ”Min bästa vän”

01 nov, 2022 
AvEbba S. Dahlman
Brooklyn Peltz Beckham och Nicola Peltz Beckham har varit äkta makar i ett halvår.
Nu hyllar fotomodellen hustrun i ett kärleksfullt inlägg på Instagram – för att uppmärksamma en milstolpe i relationen!
Annons
Brooklyn Beckham & Nicola Peltz – allt om lyxbröllopet
Brooklyn Beckham & Nicola Peltz – allt om lyxbröllopet

Kändissonen tillika fotomodellen Brooklyn Beckham och skådespelaren Nicola Peltz träffades år 2019 och i våras sade de ”ja” till varandra under ett pampigt och påkostat bröllop.

Nu hyllar Brooklyn hustrun för att uppmärksamma en speciell dag; nämligen dagen som markerar 3 år tillsammans!

Kärlekssagan mellan Brooklyn Beckham och Nicola Peltz

Brooklyn och Nicola träffades år 2019 och blev tillsammans oktober samma år. Det skulle dock dröja ända till januari 2020 innan paret bekräftade relationen i ett inlägg på Instagram.

Kort därefter, endast 9 månader in i förhållandet, avslöjade Brooklyn att han friat till flickvännen och att de var lyckligt förlovade.

Annons

Men det räckte inte med att bara ”sätta en ring” på kärleken. De har dessutom valt att permanent uttrycka sina känslor för varandra med tatueringar. Nicola har Brooklyns namn tatuerat på ryggen och Brooklyn har tatuerat in Nicolas ögon i nacken.

Den 9 april 2022 gifte sig Nicola och Brooklyn i Palm Beach, Florida. Strax innan bröllopet läckte uppgifter om att paret upprättat ett äktenskapsförord. Detta för att skydda deras respektive familjers förmögenhet vid en eventuell skilsmässa. Nicolas familj ska ha en förmögenhet som är tre gånger så stor som familjen Beckhams.

I en djupgående intervju med tidningen Variety, från i augusti, berättade Brooklyn om framtidsplanerna med hustrun och anledningen bakom beslutet att ta hennes efternamn.

– Vi hade en idé om att vi skulle vi kombinera våra efternamn och det kommer att bli så häftigt att ha våra egna små Peltz Beckhams som springer runt, förklarade han och berättade om längtan efter att starta en familj.

Annons

Den 23-åriga fotomodellen är redo att gå i pappas fotspår och bli en ung pappa. Brooklyns pappa tillika före detta fotbollsproffset David Beckham var nämligen han 23 år, när han blev pappa för första gången.

nöje
Så lever Lindsay Lohan i dag – lyxlivet med maken i Dubai

Nicola verkade dock inte känna samma behov av att starta familj på en gång. I samma intervju berättade hon att hon önskar njuta av livet som nygift innan hon axlar ansvaret som kommer med föräldraskap.

Vi planerar inte att skaffa barn på ett tag. Men vi skulle älska att ha en stor familj en dag – vi skulle älska att ha några av våra egna, och vi skulle också gärna vilja adoptera, berättade hon för tidningen då.

Se också: 5 lyxiga kändishem du bara måste se
Se också: 5 lyxiga kändishem du bara måste se

Brooklyn Beckhams fina ord till hustrun Nicola på årsdagen

Det var under söndagen, den 30 oktober, som Brooklyn valde att uppmärksamma en milstolpe i parets relation med ett inlägg på Instagram, i vilket han hyllar Nicola till skyarna. De relativt nygifta paret firade nämligen 3 år som par.

Annons

”Jag kan inte förstå att det har gått 3 år redan, det känns som om jag har känt dig i hela mitt liv. Glad treårsdag till min andra halva, min bästa vän och min underbara fru. Skulle inte kunna leva utan dig”, skriver han intill ett kärleksfullt bildspel.

Se inlägget här nedan:

Foto: TT

Annons
Innehåller annonslänkar