Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Otippade detaljen i Brooklyn Beckham och Nicola Peltz äktenskapsförord

05 apr, 2022 
AvLinda Strömbäck
Brooklyn Beckham och Nicola Peltz
Inför Brooklyn Beckham och Nicola Peltz stundande bröllop har paret nu skrivit på ett äktenskapsförord. Anledningen gissar många är för att skydda Beckham-familjens förmögenheter – däremot kan det vara tvärt om. Nicola Peltz familj är nämligen 3 (!) gånger rikare än Beckhams.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

David Beckham och Victoria Beckham – fotbollslegenden och Spice girls-ikonen som blev ett av 90-talets mest omskrivna kärlekspar fick sitt första barn 1999. Brooklyn Beckham som idag är 23 ska nu själv gifta sig och det med arvtagerskan och skådespelaren Nicola Peltz, 27. Bröllopet som tar plats på Peltz familjeherrgård i Palm Beach, Florida, står precis runt hörnet och nu har paret även signerat ett maffigt äktenskapsförord som ska skydda familjernas förmögenheter.

TV: 7 saker du vill veta om Nicola PeltzBrand logo
TV: 7 saker du vill veta om Nicola Peltz

Nicola Peltz och Brooklyn Beckham

Nicola Peltz, som bland annat är känd för sina skådespelarinsatser i Bates Motel och Transformers träffade Brooklyn Beckham 2019. Nio månader senare gick Brooklyn ner på knä och friade.

Annons

– För två veckor sedan frågade jag om min själsfrände ville gifte sig med mig, och hon sa ja. Jag är nu den lyckligaste mannen på denna jord. Jag lovar att jag ska vara den bästa mannen, och bli den bästa pappan en dag. Jag älskar dig baby, skrev Brooklyn på Instagram i samband med frieriet.

På grund av pandemin fick paret skjuta på bröllopet, men i april är den stora dagen här. Och eftersom det är två rika familjer som nu ska förenas har paret också skrivit på ett äktenskapsförord inför sitt giftermål.

Parets äktenskapsförord

Man kanske tänker att det är familjen Beckhams förmögenhet på över 498 miljoner dollar som behöver skyddas i ett äktenskapsförord. Men faktum är att Nicola Peltz familj är tre gånger rikare än familjen Beckham. Arvtagerskans pappa, affärsmannen och investeraren Nelson Peltz, är nämligen god för över 1,7 biljoner dollar. Han är bland annat styrelseordförande i de amerikanska bolagen Wendys, Sysco och Madison Square Garden Company och har tidigare varit chef på företagsjättar som Heinz.

Annons

Brooklyn Beckham och Nicola Peltz Lyx-Bröllop

Det stundande bröllopet i Florida har kallats för en mix av Miamis societet och brittisk celebritet pågrund av familjernas bakgrund. Och det rapporteras om en onekligen stjärntät gästlista till parets vigsel med kändisar som Eva Longoria, Mel B och Gordon Ramsey. Det har även spekulerats om hertigen och hertiginnan av Sussex – prins Harry och Meghan Markle, skulle delta på vigseln i och med kungligheternas vänskap med David och Victoria Beckham.

Prislappen för bröllopet beräknas gå på 3 miljoner pund, motsvarande ca 37 miljoner kronor.

Källa: Cosmopolitan, Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons