Brooklyn Beckham och Nicola Peltz berättar om planerna att skaffa barn

12 aug, 2022 
AvMichaela Mastad
Brooklyn Beckham Nicola Peltz
Kärleken blomstrar för Brooklyn Beckham och hans nya fru Nicola Peltz. Och nu avslöjar han ett nytt besked om makarnas framtid.
– Jag är redo att skaffa barn, sa Brooklyn i en ny intervju med Variety.
Annons

Det var fyra månader sen som arvtagerskan Nicola Peltz och kändissonen Brooklyn Beckham sa ja till varandra under en storslagen bröllopsceremoni. Lyxbröllopet ägde rum på Peltz familjeherrgård i Florida. Och notan för hela kalaset ska ha landat på 37 miljoner kronor!

Sedan dess har makarna flitigt delat med sig av romantiska bilder från bröllopet och deras extravaganta smekmånad. Nu avslöjar Brooklyn ett nytt besked om makarnas framtid – nämligen att han är redo för att skaffa barn.

Brooklyn Beckham om att skaffa barn med Nicola

Det var i en intervju med Variety som Brooklyn Beckham berättade att han inte vill slösa bort någon tid när det kommer till att starta familj. Men att i slutet av dagen så ligger beslutet hos hans fru Nicola. Paret har till och med börjat diskutera om deras första barn kommer att bli en pojke eller flicka.

– Hon tror att första barnet kommer bli en pojke först, sa Brooklyn.

Annons

I samma intervju gjorde dock Nicola klart att hon vill ta sig tid att njuta av det nygifta livet med sin man innan hon tar på sig ansvaret för ett föräldraskap.

Vi planerar inte att skaffa barn på ett tag. Men vi skulle älska att ha en stor familj en dag – vi skulle älska att ha några av våra egna, och vi skulle också gärna vilja adoptera, sa skådespelerskan till tidningen.

”Små Peltz Beckhams”

På Instagram avslöjade makarna att deras nya efternamn efter vigseln. I ett inlägg skrev Brooklyn ”Mr. & Mrs. Peltz Beckham”. Paret kombinerade sina efternamn och båda går nu under Peltz Beckham – något som inte är vanligt i dag, enligt Brooklyn.

– Vi hade en idé om att vi skulle vi kombinera våra efternamn och det kommer att bli så häftigt att ha våra egna små Peltz Beckhams som springer runt, säger Brooklyn till Variety.

Om Brooklyn vill gå i sin pappas fotspår så förstår vi att han är redo för familjelivet. Fotbollslegendaren David Beckham, var 23 år när hans äldsta barn föddes. Av en slump så är det samma ålder som Brooklyn är i nu. Hans mamma, modedesignern Victoria Beckham var 24 när hon födde sitt första av fyra barn.

Källa:Lifeandstylemag Foto: TT, Instagram

SE OCKSÅ: Brooklyn Beckham & Nicola Peltz – allt om lyxbröllopet
SE OCKSÅ: Brooklyn Beckham & Nicola Peltz – allt om lyxbröllopet
Annons