Britney Spears uttalar sig om uppbrottet

21 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Britney Spears
I förra veckan nåddes vi av beskedet att Britney Spears och Sam Asghari går skilda vägar efter sex år tillsammans. Nu öppnar Britney upp om uppbrottet på Instagram.
Annons
Britney Spears bröllop - allt du vill veta
Britney Spears bröllop - allt du vill veta

Nyligen kom uppgifter att Britney Spears och Sam Asghari skiljer sig efter ett år som gifta. Enligt TMZ ska Sam Asghari ansökt om skilsmässa på grund av ”oförenliga skillnader” och parets separation ska daterats från den 28 juli.

Sedan nyheten om skilsmässan kommit ut har det spekulerats om vad som lett till uppbrottet, bland annat att Sam skulle konfronterat Britney om att ha varit otrogen. Men det har även uppkommit rykten om att Sam ska ha pressat Britney på pengar och att han skulle läcka pinsam information om stjärnan, om hon inte hävde äktenskapsförordet som skyddar hennes tillgångar.

Sam Asgharis ord om skilsmässan

Sedan rykten och spekulationer om skilsmässan tagit fart har Sam adresserat uppbrottet på Instagram.

Annons

”Efter sex år av kärlek och åtagande till varandra, har min fru och jag tagit beslutet att avsluta vår resa tillsammans. Vi kommer hålla kvar vid kärleken och respekten vi har för varandra och jag önskar henne det allra bästa. Shit happens. Att be om att få våra privatliv respekterade känns omöjligt så jag kommer bara be om att ni, inklusive media, är snälla och eftertänksamma.” skrev Sam i en story.

Sam Asgharis instastory.
Sam Asgharis instastory.

Britney Spears: ”Är lite omskakad”

Nu öppnar även Britney upp om skilsmässan på sociala medier.

”Som alla vet är Hesam och jag inte tillsammans längre... 6 år en lång tid att vara med någon så jag är lite omskakad. Jag tar inte upp det här för att förklara varför, eftersom det inte angår någon annan. Men om jag ska vara ärlig så klarade jag inte av smärtan längre.” skriver Britney i ett inlägg på Instagram.

Annons

Hon skriver också att hon tagit emot många fina meddelanden från vänner under den här tiden och att hon tackar för stödet.

”Jag har låtsats vara stark alldeles för länge nu och min Instagram kanske ser perfekt ut, men det är långt ifrån verkligheten och det tror jag att alla vet. Jag skulle gärna visa mina känslor och tårar över hur jag egentligen mår, men av olika anledningar har jag lärt mig att dölja svagheter.”

Britney Spears avslutar inlägget med att säga att hon trots omständigheterna mår bra och att hon försöker vara stark och ska göra sitt bästa framöver.

Foto: TT, Instagram

Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nu
Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nu
Annons