Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Sam Asghari bryter tystanden om skilsmässan

18 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Sam Asghari
Nyligen kom beskedet att Britney Spears och Sam Asghari går skilda vägar efter sex år tillsammans. Nu öppnar Sam upp om skilsmässan på Instagram.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nuBrand logo
Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nu

Nyligen rapporterade TMZ att Britney Spears och Sam Asghari skiljer sig efter ett år som gifta. Enligt sajten ska Sam Asghari ansökt om skilsmässa i onsdags, och parets separation ska dateras från den 28 juli. I ansökan beskriver Asghari anledningen till skilsmässan som ”oförenliga skillnader”. Det har även spekulerats om att en otrohet legat till grund för skilsmässan och att Sam konfronterad Britney, samt uppkommit rykten om att Sam ska ha pressat Britney på pengar i samband med separationen. Nu bryter Sam tystnaden om uppbrottet.

Annons

Sam Asghari om skilsmässan

I en story på Instagram skriver Sam Asghari om beslutet att skilja sig.

”Efter sex år av kärlek och åtagande till varandra, har min fru och jag tagit beslutet att avsluta vår resa tillsammans. Vi kommer hålla kvar vid kärleken och respekten vi har för varandra och jag önskar henne det allra bästa. Shit happens. Att be om att få våra privatliv respekterade känns omöjligt så jag kommer bara be om att ni, inklusive media, är snälla och eftertänksamma.”

Uttalandet kommer efter att det spridits rykten om att Sam ska ha hotat Britney med att släppa ”pinsam information” om henne, om hon inte häver äktenskapsförordet som skyddar hennes tillgångar.

Sam Asgharis instastory.
Sam Asgharis instastory.

”Det är för Britneys bästa”

Britney Spears har själv inte kommenterat skilsmässan. Däremot har hon publicerat flera inlägg på Instagram sedan nyheten kommit ut, bland annat där hon berättar att hon ska köpa en häst.

Annons

En källa som känner till situationen säger däremot att uppbrottet är för Britneys bästa, rapporterar NBC News.

– De har separerat och det är det bästa för Britney, säger källan.

Även Britney Spears syster Jamie Lynn ska diskret ha reagerat på nyheten genom att gilla ett inlägg på Instagram som rapporterat om skilsmässan.

Foto: TT, Instagram

Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nuBrand logo
Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nu

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons