Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Selena Gomez och Francia Raisa återförenade efter offentliga bråket

17 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Selena Gomez
Ett år efter att Selena Gomez bästa vän, skådespelaren Francia Raisa, slutat följa henne på Instagram, ska bästisarna återförenats igen. Se nya bilderna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey BieberBrand logo
Se allt om konflikten mellan Selena Gomez och Hailey Bieber

Selena Gomez och Francia Raisas vänskap har vid flera tillfällen uppmärksammats i media. Både på grund av att Francia donerade en njure till stjärnan 2017, men också på grund av den offentliga dispyten som ägde rum efter det.

Offentliga bråket mellan Selena och Francia

Selena Gomez och Francia Raisa ska ha hamnat i en konflikt rörande njurdonationen redan ett år efter operationen, då Francia misstyckte kring Selenas alkoholkonsumtion efter ingreppet. Fyra år senare började nya rubriker om Selena och Francias vänskap dyka upp efter att Selenas liv skildrats i dokumentären Selena Gomez: My mind and me . Dokumentären följde stjärnan och hennes fysiska och psykiska välbefinnande under sex års tid, bland annat från tiden njurtransplantationen ägde rum. Och fansen reagerade på att Francia och hennes goda gärning lyste med sin frånvaro i dokumentären.

Annons

I en intervju med Rolling Stones i fjol sa även Selena att Taylor Swift är den enda vännen hon har i branschen, något fansen misstänker blev droppen för Francia.

– Jag har aldrig passat in i en grupp med coola kändiskvinnor. Min enda vän i industrin är verkligen Taylor, sa Selena Gomez i intervjun.

Francia kommenterade då Selenas uttalande med orden: ”Intressant” och slutade följa henne på Instagram.

Är Selena och Francia vänner igen?

Men nu ska vännerna hittat tillbaka till varandra igen. Enligt TMZ ska Selena Gomez och Francia Raisa nyligen besökt en bowlinghall tillsammans, och några dagar tidigare ätit middag på lyxrestaurangen Giorgio Baldi i Santa Monica.

Selena Gomez och Francia Raisa efter bowlingkvällen.
Selena Gomez och Francia Raisa efter bowlingkvällen.
Selena Gomez och Francia Raisa på middag i Santa Monica.
Selena Gomez och Francia Raisa på middag i Santa Monica.
Annons

I ett inlägg på Instagram gratulerade även Selena nyligen Francia på födelsedagen.

”Gratulationer på födelsedagen till den här speciella människan. Oavsett vart livet tar oss, så kommer jag alltid älska dig” skrev Selena.

Foto: TT, Instagram

Källa: Daily mail

Selena Gomez stilresa genom årenBrand logo
Selena Gomez stilresa genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons