Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Britney Spears och Sam Asghari skiljer sig

17 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Britney Spears och Sam Asghari
Britney Spears och maken Sam Asghari går skilda vägar efter ett år som gifta, rapporterar TMZ. Här är allt vi vet om skilsmässan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nuBrand logo
Se 5 av 90-talets popstjärnor då och nu

Britney Spears och Sam Asghari träffades 2016 och gifte sig i juni förra året. Några månader innan paret gifte sig meddelade de även att de väntade sitt första barn ihop. Men strax därefter gick Britney ut och förklarade att de förlorat sin bebis tidigt i graviditeten.

Nu går paret skilda vägar efter ett år som gifta.

Britney Spears skiljer sig

Nyligen skymtades Britney Spears i Los Angeles, där hon också fångades på bild utan sin vigselring. Page Six rapporterar att Britney anlitat kändisadvokaten Laura Wasser, som haft klienter som Kim Kardashian , för att hantera skilsmässan från Sam.

Enligt TMZ ska Sam Asghari ansökt om skilsmässa i onsdags, och parets separation dateras från den 28 juli. I ansökan beskriver Asghari anledningen till skilsmässan som ”oförenliga skillnader”. Enligt tidningen ska det även uppstått spekulationer om att Sam konfronterat Britney, efter att en otrohet legat till grund för separationen.

Annons

– Hon har förnekat alla anklagelser om otrohet, säger däremot en källa till Entertainment tonight.

Enligt källor till TMZ ska paret gått igenom stora problem och haft många konflikter den senaste tiden. En källa till sajten säger att det bara varit en tidsfråga innan Sam skulle ansöka om skilsmässa.

Britney Spears och Sam Asghari på röda mattan.
Britney Spears och Sam Asghari på röda mattan.

Britney Spears och Sam Ashgari skilsmässa

Sam Asgharis advokat Neal Hersh säger att det fortfarande finns beslut att ta angående den finansiella delen, trots att paret har ett vattentätt äktenskapsförord som skyddar Britneys tillgångar. En källa till TMZ säger däremot att det är osannolikt att äktenskapsförordet kommer förbises, och att det är en större chans att ”Britney skriver en check till Sam och att det kommer vara slutet på allt”.

Det ska även uppstått rykten om att Sam Asghari hotat med att släppa ”skamlig information” om Britney om hon inte omförhandlar efter hans önskemål – något en källa nära Britney Spears säger är ”absurt”, skriver Daily mail.

Källa: Daily mail,

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons