Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Bianca Ingrosso om kärlekslivet efter Phillipe Cohen

15 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Bianca Ingrosso
Efter ett år som singel har romantik börjat leta sig in i Bianca Ingrossos liv igen. ”Jag är så pirrig” säger influencern i Det skaver podcast.
Annons
ELLE-galan 2023: Bianca Ingrosso om dejtinglivetBrand logo
ELLE-galan 2023: Bianca Ingrosso om dejtinglivet

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen gick skilda vägar förra året efter tio år tillsammans. Paret hade haft en av och på relation i flera år och Bianca beskrev uppbrottet som något positivt.

”Jag ska faktiskt vara helt ärlig och säga att jag inte varit så här lycklig på väldigt många år. Jag har sådant pirr för livet” berättade Bianca på Instagram.

Och nu har även romantiken börjat leta sig in i Biancas liv igen.

Biancas kärleksliv idag

I podcasten Det skaver med Elsa Ekman, Cassandra Klatzkow och Nadia Kandil, öppnar Bianca upp om kärlekslivet. I podden berättar hon om sin hot girl summer, och att den hittills bjudit på en och annan romans.

Annons

– Varför jag säger det och skryter med det är för att jag inte är van att få bra ligg, säger Bianca och avslöjar att hon nyligen haft sitt bästa one night stand i livet.

– Han är inte svensk och hade ingen aning om vem jag var. Han såg mig bara och sa att jag hade den finaste auran och energin han sett. Han berättade att han hade sett mig lite under dagen och att jag tog selfies med folk, och sa han tyckte det var fint att se hur jag bemöter alla med glädje.

– Han är den absolut snyggaste killen jag sett i hela mitt liv.

Bianca får även frågan vad som händer nu efter deras kväll ihop, och om det kommer leda till något mer.

– Jag vet inte, om det bara var det här, så får det vara det. Jag blir absolut inte kär lätt men jag är så pirrig just nu. Allt är så pirrigt, säger Bianca.

Phillipe Cohens nya flickvän

Samtidigt har även Phillipe Cohen gått vidare och hittat kärleken på nytt i Rebecca Lindbergh Thor. I podcasten Högt i tak fick Bianca frågan hur hon kände kring att exet hittat någon ny.

Annons

– Jag är jätteglad för hans skull, svarade Bianca.

– Det var så sjukt. När vi var på Lollapalooza, väldigt bakfull en dag, så fick jag en överväldigande känsla som gjorde mig tårögd över att jag är så lycklig för hans skull. Båda vi är så värda att få känna kärlek på annat håll.

Foto: TT, Instagram

Annons