TikTok-stjärnans uppbrott har blivit en viral snackis

14 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
anna paul
Tiktok-kändisen Anna Paul och pojkvännen Glen Thomson har gjort slut efter åtta år tillsammans. Klippet fick miljontals visningar efter att beskedet kommit ut på Tiktok. Här är allt vi vet om uppbrottet.
Annons
Virala modehändelser 2023
Virala modehändelser 2023

Anna Paul har på senare tid blivit en av de mest uppmärksammade personerna på sociala medier. Hon har 2,4 miljoner följare på Instagram, över 7 miljoner följare på TikTok och är en av de största content-skaparna på Onlyfans i Australien.

Sedan en tid tillbaka har hon och pojkvännen Glen Thomson blivit ett mycket omtyckt par på TikTok, efter att de delat med sig av sin vardag på plattformen. Men nu delar Anna med sig av nyheten att hon och sin high school sweetheart gått skilda vägar – och fansen är i chock.

Anna Paul och Glen Thomson har gjort slut

I ett klipp på Tiktok berättar Anna Paul om uppbrottet från Glen.

Annons

– Jag och Glen har gjort slut. Vi var tillsammans i åtta år och jag vet att mitt förhållande är ett förhållande ni ser upp till. Många har sagt: ”Anna och Glen är den enda anledningen till att jag tror på äkta kärlek” säger Anna i klippet.

– Vi älskar fortfarande varandra supermycket och det här är ett gemensamt beslut. Vi har varit tillsammans sedan vi var 15 och nu är vi 24. Jag älskar honom så mycket, men vi är inte i ett förhållande längre. Vi är båda singlar, förklarar TikTok-stjärnan som även får en puss i pannan av Glen i slutet av klippet.

@anna..paull

Please be nice in the comments, its allll love

♬ original sound - Anna Paul

Sedan Anna Paul gått ut med nyheten har klippet nått 33 miljoner visningar på TikTok, och kommentarsfältet har överösts av kommentarer och spekulationerna kring uppbrott.

”Jag är i chock” kommenterar en följare.

”Det här var ett av de mest genuina paret jag sett på TikTok. Tack för att ni delade er kärlek med oss och era fina minnen tillsammans” kommenterar en annan.

Annons

Fansens spekulationer om uppbrottet

Efteråt har fansen spekulerat om en otrohet legat till grund för uppbrottet, något Anna nu går ut och dementerar i ett nytt klipp.

– Jag vet att ni vill ha saftigt skvaller men jag är ledsen, det var inget dramatiskt uppbrott, förklarar TikTok-stjärnan.

– Vi är fortfarande bästa vänner och ni kommer se honom lite överallt.

– Va gärna respektfulla kring vårt beslut, jag vet att varenda klipp jag lägger upp här kommer fyllas på med kommentarer som: ”Bli tillsammans med Glen igen! Vi vill se Glen!”. Och det kommer att krossa mitt hjärta. Även om det var ett svårt beslut, så är det rätt för oss, säger Anna.

@anna..paull

Explaining everything❤️

♬ original sound - Anna Paul

Foto: Instagram, TikTok

ELLE pop #24 – The beige flag och vad den säger om oss
ELLE pop #24 – The beige flag och vad den säger om oss
Annons