Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Harry Styles uppges dejta Taylor Russell

11 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Harry Styles
Nyligen fångades Harry Styles och skådespelaren Taylor Russell på bild i samband med en utekväll i London – och fansen är övertygade att ett nytt kärlekspar har bildats. Se de nya bilderna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Harry Styles du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Harry Styles du kanske inte visste

Sedan Harry Styles uppbrott från Olivia Wilde i fjol, har stjärnan skymtats tillsammans med några nya flammor. Bland annat uppgavs han dejta australiensiska influencern Yan Yan Chan i mars, och skymtades senare kyssas med Emily Ratajkowski efter en konsert i Tokyo. Men nu uppges Harry Styles hittat kärleken i skådespelaren Taylor Russell – efter att de fångats på bild tillsammans i London.

Är Taylor Russell Harry Styles nya tjej?

Nyligen medverkade Taylor Russell, bland annat känd från filmen Bones and All, i föreställningen The Effect på nationalteatern i London. En källa som befann sig på teatern, avslöjar att Harry Styles var på plats och följde med Taylor Russell till hennes loge efter föreställningen.

Annons

– Det såg ut som att de höll varandra i handen. Harry var vid Taylors sida hela tiden. Han introducerade henne för James Corden som var där, viskade i hennes öra, skrattade och log mot henne, säger källan till Page Six.

Taylor Russell
Taylor Russell.

”Lämnade festen tillsammans”

Harry Styles och Taylor Russell ska även ha gått på föreställningens efterfest tillsammans. Och när de lämnade festen ska Harry tagit Taylors resväska, gått ut genom en bakdörr, och lämnat teatern i samma bil som skådespelaren, uppger källan.

Annons

– Det såg ut som att Taylor pratade i telefon med Harry när hon lämnade teatern, för att be honom hämta upp henne. Det är tydligt att de försöker hålla den här romansen under radarn och undviker att bli fotograferade ihop, berättar källan för sajten.

Däremot fångades Harry Styles och Taylor Russell på bild under kvällen – där de onekligen såg ut att trivas i varandras sällskap. Romansryktet mellan de två började redan i juli efter att Taylor skymtats i VIP-tältet på Harrys Love on tour-turné i Wien. Fans har även publicerat bilder på att det potentiellt nya paret på sociala medier, efter att de skymtats tillsammans i offentligheten vid flera tillfällen.

Se nya bilderna på Harry Styles och Taylor Russell här!

Harry Styles och Taylor Russell i London.
Harry Styles och Taylor Russell i London.
Harry Styles och Taylor Russell i London.
Annons
Harry Styles och Taylor Russell i London.
Harry Styles och Taylor Russell i London.
Harry Styles och Taylor Russell i London.
Harry Styles och Taylor Russell i London.
Annons

Källa: Harpers Bazaar

Foto: TT

5 grymma filmer av kvinnliga regissörer som du inte får missaBrand logo
5 grymma filmer av kvinnliga regissörer som du inte får missa

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons