Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Ashley Olsen har fått barn

15 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Ashley Olsen
Skådespelaren och modeskaparen Ashley Olsen har välkomnat sin första bebis!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Ashley Olsen - Stilresan genom åren 1Brand logo
Ashley Olsen - Stilresan genom åren 1

Ashley Olsen blev känd redan som nio månader gammal. Hon och systern Mary-Kate gjorde då rollen som Michelle Tanner i Fullt hus, och blev två av världens mest berömda barnskådespelare. Stjärnan har i vuxen ålder lämnat Hollywoods strålkastarljus och istället etablerats i modebranschen. Hon har även varit restriktiv med att dela med sig om sitt privatliv, men nu kommer uppgifter om att Ashley välkomnat sitt första barn.

Ashley Olsen har fått barn

Ashley Olsen och maken Louis Eisner har blivit föräldrar, bekräftar People. Enligt tidningen ska de nyligen välkomnat en son – som de gett namnet Otto. Utöver bebisens namn har paret ännu inte avslöjat fler detaljer om sitt nyfödda barn.

Annons
Ashley Olsen och maken Louis Eisner.
Ashley Olsen och maken Louis Eisner.

Gifte sig förra året

Ashley Olsen och konstnären Louis Eisner gifte sig i hemlighet i december 2022. Enligt uppgifter till People ska Ashley och Louis sagt ja till varandra under en intim ceremoni i Los Angeles. Bröllopet ska ha ägt rum i en privat bostad i Bel Air, och enligt källor ska bröllopet varit småskaligt med endast femtio gäster – inklusive Ashleys systrar Mary-Kate och Elizabeth Olsen.

Foto: TT

Annons