Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Ikoniska serieögonblick från 2022 – som vi aldrig kommer glömma

12 dec, 2022 
AvEmma Castman
Ikoniska serieögonblick från 2022 – som vi aldrig kommer glömma
2022 har varit tv-seriernas år. Från brutala dödfall till chockerande avslöjanden – här är fem exempel på händelser vi inte kommer att glömma i första taget. Ps! Varning för spoilers…
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Så såg skådespelarna ut i första avsnittet av serierna – och nuBrand logo
Så såg skådespelarna ut i första avsnittet av serierna – och nu

2022 närmar sig sitt slut och tittar vi tillbaka på året som gått kan vi konstatera att det bjöds på en hel del ikoniska (och bitvis chockerande) serieögonblick. Vi tänker till exempel på när Rue avslöjar Cassie i Euphoria eller när Villanelle plötsligt dör i Killing Eve.

Spana in listan nedan och ta del av fler tv-händelser som verkligen gjort avtryck!

Serier från 2022 – som verkligen gjort avtryck

Wednesday

Vi börjar med den hyllade Netflixserien Wednesday och dansscenen där det visade sig att Jenna Ortega verkligen var FÖDD till att spela huvudrollen som Wednesday Addams. Ikonisk på alla sätt och vis, inte sant?

Annons

Stranger Things

Nu över till något betydligt sorgligare… För när Eddie dog i säsongsfinalen av Stranger Things och hans sista ord till Dustin var; ”I love you, man”, ja då gick det inte att hålla igen tårarna.

Euphoria

Scenen i Euphoria där Rue avslöjar Cassie glömmer vi inte heller i första taget.

”Du, Cass? Jag har en snabb fråga. Hur länge har du haft sex med Nate Jacobs?”, frågar Rue samtidigt som Cassie nervöst svarar ”Ehm… Vad… Vad pratar du om?” och resten av rummet gapar.

Faktum är att Zendaya vann en Emmy för sitt framträdande i just det här avsnittet (Stand Still Like the Hummingbird).

This Is Us

Efter sex säsonger var det dags för This Is Us att avsluta, och wow – vilket slut det blev. Vi tänker så klart på scenen där ”The Big Three” sitter samlade. Perfekt, på alla sätt och vis.

Killing Eve

I säsongsavslutningen av Killing Eve verkade det som att Villanelle och Eve äntligen skulle få sitt lyckliga slut tillsammans, men bara timmar efter den första riktiga kyssen dör Villanelle plötsligt och alla lämnas i chock.

Artikelinspiration: Buzzfeed

Foto: Netflix

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons