Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Allt om Lucas Bravo (och de andra skådisarna) i Emily in Paris

13 okt, 2020 
Allt om Lucas Bravo och de andra skådespelarna i Emily in Paris
Vem spelar Gabriel i Emily in Paris och vem är egentligen Camille? Här är alla skådisarna du bör ha koll på från Netflix-serien.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Därför pratar alla om Emily in ParisBrand logo
Därför pratar alla om Emily in Paris

Oavsett vad du kan tänkas tycka om Emily in Paris, Netflix-serien som har fått en hel del ris och ros, så är det perfekt drömma sig bort-underhållning. Utöver att skildra magiska miljöer (och en och annan överdriven fransk kliché) har skaparen Darren Star, som även ligger bakom Sex and the City, satsat på en spännande cast med både välkända och nya ansikten.

Här är skådespelarna i Emily in Paris:

Lily Collins som emily cooper

Alla har nog koll på huvudrollsinnehavaren Lily Collins, som är ett känt ansikte sedan tidigare. Collins har bland annat spelat i fantasyfilmen Mirror, Mirror, romantiska komedin Love, Rosie och dramakomedin To the Bone. Kanske är det också hög tid att nämna hennes kända föräldrar, som råkar vara musiklegendaren Phil Collins och skådespelaren Jill Tavelman. Ingen okreativ föräldraduo, direkt.

Lucas Bravo som Gabriel

Det spelar ingen roll om du har sett serien eller inte – ingen har nog missat Gabriel, kocken och grannen till Emily som även utvecklas till ett kärleksintresse för den nyinflyttade Parisbon (detta trots att han är tillsammans med Camille). Lucas Bravo, som spelar Gabriel, är en lovande fransk skådespelare som har synts i ett flertal franska produktioner. Bravo har även bakgrund som kock och jobbade som souschef för några år sedan.

Annons

Philippine Leroy-Beaulieu som Sylvie

I rollen som Emilys chica chef Sylvie ser vi Philippine Leroy-Beaulieu, som har arbetat som skådespelare sedan tidigt 80-tal och har medverkat i franska filmer som komedin Three Men and a Cradle och dramafilmen Natalia.

Kate Walsh som Madeline

Madeline, Emilys chef i USA som erbjuder Emily ett jobb när hon får reda på att hon själv är gravid och inte kan ta tjänsten, spelas av Kate Walsh som nog är ett välbekant ansikte för de allra flesta. Walsh är känd som Dr. Addison Montgomery i långköraren Grey’s Anatomy och Private Practice, men har också synts i bland annat Umbrella Academy och 13 Reasons Why.

Ashley Park som Mindy Chen

Emilys nyfunna parisiska vapendragare (och lokala guide) Mindy Chen spelas av Ashley Park, som tidigare har nominerats för både Grammys och Tonys. Park är mest känd för sin framgångsrika Broadway-karriär, där hon bland annat har synts i rollen som Gretchen Wieners i megafavoriten Mean Girls.

Annons

Camille Razat som Camille

Den franska skådespelaren och modellen Camille Razat syns i Netflix-serien i rollen som Emilys vän och Gabriels flickvän Camille. Razat har tidigare spelat i flera franska produktioner, som miniserien The Disapperance och den fransk-belgiska skräckfilmen Girls with Balls.

William Abadie som Antoine

I rollen som Antoine, en minst sagt flirtig klient som dyker upp på Emilys arbetsplats till och från, ser vi William Abadie. Abadie är ingen nykomling i seriebranschen, och har synts i serier som Sex and the City och Ugly Betty till O.C och Gossip Girl.

Samuel Arnold som Julien

Vilken arbetsplats är egentligen komplett utan en frenemy? Samuel Arnold syns i rollen som Julien, Emilys kollega som (för det mesta) gör sitt bästa för att visa henne hur saker och ting går till på arbetsplatsen. Serien är ett efterlängtat break för Arnold som tidigare bara har synts i mindre produktioner och på teaterscenen.

Annons

Bruno Gouery som Luc

Ibland kan arbetsplatsen absolut ha två (eller fler) frenemies. Bruno Gouery spelar Luc, Emilys kollega som ibland är artigheten definierad och andra gånger visar på totala motsatsen. Gouery är både skådespelare och författare och har spelat i Doc Martin och ett flertal franska serier.

Jean-Christophe Bouvet som Pierre Cadault

Kanske känner du igen Pierre någonstans ifrån? Jean-Christophe Bouvet, som spelar modeskaparen Pierre Cadault i serien, syntes i Marie Antoinette från 2006. Skådespelaren har även synts i en radda franska produktioner, som filmen La machine.

Charles Martins som Mathieu Cadault

Charles Martins är ingen nykomling i Darren Star-sammanhang. Martins har synts i Sex and the City och haft en återkommande roll i tv-serien Versailles. I Emily in Paris spelar han Mathieu Cadault, en hypad arvinge till modehuset Pierre Cadault.

Foto: TT.

Källa: Marie Claire.

Läs mer:

Lucas Bravo avslöjar detaljer om Emily in Paris säsong 2

Netflix-serien Emily in Paris både hyllas och kritiseras – här är reaktionerna

5 saker som gör att vi alla vill vara Emily in Paris

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons