Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Alice Stenlöf berättar orsaken till sin frånvaro på Youtube

08 feb, 2021 
AvSaga Pettersson
Alice Stenlöf berättar orsaken till sin frånvaro på Youtube
Flera av Alice Stenlöfs följare har reagerat på att hon varit frånvarande på sina sociala medier, och framför allt på sin Youtube-kanal. Nu förklarar hon varför det blivit som det blivit!
Annons
Allt om Alice Stenlöfs framgångssagaBrand logo
Allt om Alice Stenlöfs framgångssaga

Alice Stenlöf är en av Sveriges största influencers. Hon har närmare 400 000 följare på Instagram, har drivit en av landets mest lyssnade podcasts ihop med vännen Bianca Ingrosso och medverkat i Let's dance.

Alice Stenlöfs relation med Jireel

Utöver hennes framgångar så har det de senaste året även varit många nyfikna ögon på Alices privatliv. Under våren 2020 gjorde hon slut med sin ungdomskärlek Philip Wong, efter sex år ihop. Ett par månader senare fann hon kärleken i artisten Jireel Lavia Pereira, de träffades första gången under en utekväll och på Alice sociala medier har vi fått ta del av deras kärlek.

Anledningen till youtube-pausen

Alice som förser sina följare med kul innehåll dagligen har under de senaste veckorna varit ganska frånvarande, framför allt på sin Youtube-kanal. Efter att hon fått många frågor från sina följare kring varför hon inte lagt ut en ny video på länge berättar hon nu varför det inte dykt upp någon på veckor.

Annons

– Jag har försökt spela in en vlogg till er, i exakt tre veckor. Och jag får inte till det, jag får inte till det. Men i alla fall idag vloggar jag och det får bli som det blir, och ni får vad ni får. Ni är jättemånga som har skrivit till mig och undrat vad som händer, när kommer nästa video, och jag säger: den kommer snart, säger Alice Stenlöf i en video på sin Instagram story, och för att förtydliga att hon inte slutat med Youtube helt utan bara haft en svacka skriver hon även:

”Jag LOVAR jag har inte slutat med Youtube”.

Foto: Instagram

LÄS MER:

Annons