Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Margaux Dietz har flyttat – ger en rundtur i nya lägenheten

08 feb, 2021 
AvElin Jonsson
Margaux Dietz har flyttat – ger en rundtur i nya lägenheten!
Efter en lång tids sökande köpte sig Margaux Dietz en ny lägenhet i början av december, och efter en tid på hotell medan hon väntat på att få tillträde till lägenheten har hon nu äntligen fått flytta in! I en ny video på Youtube ger hon oss en rundtur i lägenheten.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Videon kunde inte hittas

Margaux Dietz och ex-maken Jacob Liebermann gick skilda vägar i slutet av 2019, och ex-paret har idag gemensam vårdnad om sonen Arnold, 3. En tid efter separationen sålde Margaux Dietz sin lägenhet och efter månaders sökande hittade hon äntligen sin drömlya.

Margaux och Arnold har bott på hotell fram tills nu

Men i och med att hon sålt sin bostad redan innan hon la vantarna på en ny, så har hon och Arnold stått utan lägenhet sen i mitten på december. I väntan på att få tillträde till nya lägenheten bodde Margaux och Arnold på hotell. Men nu är det slut på hotell-livet, hon har fått nycklarna och flyttat in.

”Hej gänget! Efter en lång tids väntan har vi nu äntligen fått nycklarna till vår nya lägenhet!!! Tänk att det var i somras som vi bestämde oss för att flytta och NU är dagen här! I videon får ni hänga med hela vägen från när vi hämtar ut nycklarna hos mäklarna, till att jag och Sean tar en premiärbastu och rullar oss i snön på vår underbara takterass. Självklart tar jag med er på en housetour däremellan”, skriver hon i beskrivningen till sin vlogg, i vilken hon visar upp sin fantastiska lägenhet.

Annons

Seán Canning och Margaux fixar fint i lägenheten

I oktober berättade Margaux att hon och Emil Ingemarsson valt att gå skilda vägar, killen som hon började dejta somras. Och i december avslöjade Margaux att hon börjat dejta någon ny. Denna någon är ingen mindre än Seán Canning, som förra veckan gick ner på knä och friade till Margaux – som svarade ja. I vloggen kan vi se att han fick vara med och packa upp första kvällen i lägenheten.

Se Marguax lyxiga drömlägenhet här:

Foto: TT/Youtube/Instagram

LÄS MER:

Margaux Dietz och Seán Canning har förlovat sig: ”Jag finner inga ord”

Så inreder du ett litet badrum snyggt och praktiskt – 22 trenddetaljer

Så mycket kostade Margaux Dietz nya drömlägenhet

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons