Så mycket kostade Margaux Dietz nya lägenhet

SÅ MYCKET KOSTADE MARGAUX DIETZ NYA LÄGENHET i Vasastan

Snart går flyttlasset för Margaux Dietz, i februari flyttar hon in i sin nya lägenhet. En lya på 152 kvadratmeter, högst upp i byggnaden med en otrolig takterass med utsikt över Stockholm. Vad hon fick betala för nya drömboendet? Vi vet!
20 januari, 2021

Videon kunde inte hittas

Margaux Dietz har ett händelserikt år bakom sig. Hon startade 2020 som nyskild från Jacob Liebermann, som hon har sonen Arnold ihop med. Under årets gång hann hon hitta kärleken på nytt – både en och två gånger. Efter en relation med Emil Ingemarsson som varade i ett par månader, föll hon i slutet av året för Seán Canning som hon idag är lyckligt kär i.

”Det går åt väldigt mycket tid till att vara kär. Jag har försökt hålla mig ifrån att berätta mer, men det är svårt när man är så glad och älskar någon. Så nu får det räcka, här är han”, skrev Margaux i ett blogginlägg där hon presenterade honom för första gången.

Här är Margaux Dietz nya lägenhet

Hon sålde också sin lägenhet – och köpte en ny. I februari går flyttlasset till nya lägenheten, som hon i början av december glatt visade upp i en Youtube-video.

Den har tre sovrum, och ligger endast två kilometer ifrån där hon och Arnold bor nu – alltså i Vasastan i Stockholm. Lägenheten är på 152 kvadratmeter och ligger högst upp i byggnaden. I videon kan vi se att lägenheten har högt i tak, med träbjälkar i taket. Det är ett stort badrum, med bland annat en bastu. Något som Margaux förklarar var en av anledningarna till att hon köpte lägenheten.

– Det här är det som jag blev kär i, säger Margaux och pekar på bastun.

Så mycket kostade lägenheten

Men det finns en detalj som hon uppskattar ännu mer – en takterass med utsikt över Stockholm.

– Det här är varför jag älskar den här lägenheten mest, säger Margaux när hon visar upp terassen.

Och för den här nya drömlyan fick hon betala 16 miljoner enligt Hemnet, skriver Nyheter 24.

Foto: Instagram

LÄS MER:

Så träffades Zara Larsson och pojkvännen Lamin Holmén

Bloggstjärnor och influencers då och nu

Margaux Dietz första bild på nya kärleken