Margaux Dietz och Sean Canning har förlovat sig

Margaux Dietz och Sean Canning har förlovat sig

Att Margaux Dietz är kär på nytt är ingen hemlis. På sina sociala kanaler har vi fått ta del av hennes kärlek till nya pojkvännen Seán Canning – som nu valt att ta relationen ett steg längre.
04 februari, 2021

Videon kunde inte hittas

I slutet av 2020 började Margaux Dietz hinta om att hon träffat någon ny, och i början av januari presenterade hon (äntligen!) sin nya pojkvän, både på sin Instagram story med en bild på dem två ihop, och i ett inlägg på sin blogg.

”Det går åt väldigt mycket tid till att vara kär. Jag har försökt hålla mig ifrån att berätta mer, men det är svårt när man är så glad och älskar någon. Så nu får det räcka, här är han”, skrev Margaux i inlägget och förklarade att de mer eller mindre suttit ihop den senaste tiden.

Seán Canning går ner på knä inför Margaux

Margaux Dietz nya pojkvän heter Seán Canning, och bara veckor efter avslöjandet om att det var han som som var hennes nya kille, publicerar nu Margaux Dietz en bild där Seán Canning går ner på knä. Iklädd endast en handduk kring höften, står han på ett snöigt tak i Stockholm med en ask innehållandes en ring.

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skriver hon på Instagram.

Bland kommentarerna gratuleras hon av massor av följare.

Margaux Dietz tidigare relationer

I oktober förra året gick Margaux Dietz ut med att hon och Emil Ingemarsson beslutat sig för att gå skilda vägar, efter ett par månader ihop. Sonen Arnold, som ofta syns i hennes sociala medier, har Margaux ihop med ex-maken Jacob Liebermann.

Foto: TT

LÄS MER:

Så inreder du ett litet badrum snyggt och praktiskt – 22 trenddetaljer

Så mycket kostade Margaux Dietz nya drömlägenhet

Margaux Dietz om nya pojkvännens relation med sonen Arnold