Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Bianca Ingrossos hårda ord om att bo ihop med Phillipe Cohen

28 jan, 2021 
AvSaga Pettersson
Bianca Ingrossos hårda ord om att bo med Phillipe – efter flytten
Bianca Ingrosso och pojkvännen Phillipe Cohen har inte synts ihop på ett tag, något som uppmärksammats av många. I premiären av Wahlgrens världs nya säsong får vi en inblick i hur det går för Bianca och Phillipe att bo ihop.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
"Bianca får för sig saker hela tiden"Brand logo
"Bianca får för sig saker hela tiden"

Nu är det dags för ännu en ny säsong av Wahlgrens värld. Under torsdagen är det premiär för en nionde säsong med familjen, och vi får återigen hänga med i Bianca Ingrossos och Pernilla Wahlgrens vardag.

Man kan också följa både Pernilla och Bianca i andra kanaler, som på Youtube där Bianca har skaffat sig en stor skara följare. För den som följer Bianca har det knappast undgått någon att Bianca och pojkvännen Phillipe Cohen inte synts ihop på ett tag.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har inte synts ihop på länge

Phillipe som flyttade in hos Bianca för ett tag sedan har inte synts till hemma hos henne, och hon förklarar ofta i sina Youtube-videor att hon känner sig ensam.

Trots att många frågvisa följare har undrat hur det egentligen ligger till så har ingen av dem uttalat sig om sin nuvarande relation. Däremot har Phillipe sålt sin egna bostad, som ligger på samma gård som Biancas lägenhet, något som han själv uppmärksammade på Instagram. Men om han fortfarande bor hemma hos Bianca är fortfarande oklart.

Annons

Bianca om att bo ihop med Phillipe

I säsongsstarten av Wahlgrens värld, som spelades in i början av sommaren, får vi en inblick i Bianca och Phillipes vardag som sambor, och det finns en del irritation från Biancas håll.

– Jag har ju sagt till honom att hänga upp sina kläder i garderoben som han fått. Varje dag måste jag säga 'glöm inte att hänga upp dina kläder i din garderob som du fått'. Phillipe är ju liksom inte sådär jättehärlig att bo med egentligen, säger en något irriterad Bianca, men samtidigt med glimten i ögat. Hon fortsätter:

– Han lagar man, han är jätteduktig på det, och han är bra på att ta disken. Och han är bra på att bära mig från soffan till sängen. Inte så mycket mer är han bra på i hemmet, han städar inte efter sig, han är väldigt stökig, han kan aldrig se att en soffa är o-piffig, och han är inte så händig.

Phillipes tankar om Bianca

Bianca menar också att hon ofta ber Phillipe att göra saker, som han glömmer bort – och som han sedan i sin tur menar att han aldrig hört att han ska göra. Phillipe är däremot av en annan åsikt än Bianca, och menar att han faktiskt inte har hört henne be honom om dessa saker.

Annons

– Nej jag lovar, jag ljuger aldrig. Det här är 100 procent, hon har aldrig sagt det här till mig. Jag lovar, säger Phillipe Cohen efter att Bianca menar att hon bett honom byta batteri i en grej – som han menar att han aldrig hört talas om. Han tillägger:

– Men Bianca, hon får för sig saker hela tiden, och så är hon så principfast i det.

Wahlgrens värld sänds på Discovery+.

Foto: TT

LÄS MER:

Alice Stenlöf om ensamheten – stöttas efter privata bilden

Bianca Ingrosso om pausen – därför har hon distanserat sig

Bianca Ingrosso ryter ifrån efter kritiken mot Lovisa Worges fest

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons