Alice Stenlöf om sitt dåliga mående och ensamheten

Alice Stenlöf talar ut om ensamheten – stöttas efter privata bilden

Alice Stenlöf har inte hymlat med att hon har dagar som är tuffare än andra. Efter att hon delat med sig av tårar på Instagram möttes hon av många andra som kände precis som hon. ”Plötsligt kände jag mig lite mindre ensam”, skriver Alice.
26 januari, 2021

Under söndagen delade Alice Stenlöf med sig av en ärlig bild på sin Instagram story, där hon fångat sig själv på bild gråtandes i soffan. Och det är inte första gången hon delar med sig av sådana privata stunder. Men det visade sig att hon inte var ensam om att ha en tuff söndag.

”Vi var många som hade en jobbig söndag igår och det var fint att ni delade med er för plötsligt kände jag mig lite mindre ensam”, skriver hon och tillägger:

”Försökt lägga smink med känner mest att jag inte kan lura någon idag med dessa vätskefyllda ögonlock”.

Bokat tid hos psykologen

I samma Instagram story berättar hon att hon bokat tid hos en psykolog igen, efter att hon slutat gå dit innan sommaren.

”Bokat psykologtid på fredag för att ta tag i det här på riktigt nu. Slutade gå till henne innan sommaren för att jag kände mig stark”, skriver Alice.

Alice Stenlöfs händelserika 2020

För Alice Stenlöf var 2020 minst sagt händelserikt. Under våren medverkade hon i Let's dance, och bröt upp med pojkvännen Philip Wong efter över fem år ihop. Anledningen var att hon ville lära sig att stå på egna ben och fokusera på sig. Under sommaren hittade hon kärleken på nytt, i artisten Jireel Lavia Pereira.

Både hennes och Jireels fans började spekulera i att de funnit varandra efter att de synts ihop på semester på Rhodos i Grekland, men det dröjde flera veckor innan de själva bekräftade att de var ett par.

Så fann Alice Stenlöf och Jireel varandra

I podcasten Två meter dumheter har Alice Stenlöf berättat hur det gick till när hon och Jireel träffades.

– Vi var på en middag ihop. Han var där, jag var där. Det var en kväll vi var ute då, och det hela slutade med lite hångel, förklarade Alice då.

Foto: Instagram

LÄS MER:

Alice Stenlöf bryter tystnaden – svarar på kritken efter festkvällen

Bianca Ingrosso ryter ifrån efter kritiken mot Lovisa Worges fest

Reaktionerna efter Bianca Ingrossos enorma bonus till Lovisa Worge