Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Alice Stenlöf bryter tystnaden – svarar på kritken efter festkvällen

23 jan, 2021 
AvSimon Nilsson Larsson
Alice Stenlöf har kritiserats hårt för festen med Lovisa Worge.
Förra helgen anordnade Lovisa Worge en födelsedagsmiddag som blivit hårt ifrågasatt.
En av festdeltagarna var Alice Stenlöf, som också drogs med i kritikstormen.
Nu pudlar hon och kommenterar händelsen för första gången.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Allt om Alice Stenlöfs framgångssagaBrand logo
Allt om Alice Stenlöfs framgångssaga

Förra lördagen firade influencern Lovisa Worge sin 24-årsdag med en middag på restaurangen Hallwylska i Stockholm. Ett gäng bilder och videor publicerades och visade hur de glada festdeltagarna skrålade och dansade nära inpå varandra trots pandemirestriktionerna.

Det här fick som följd att födelsedagsbarnet och gästerna blev hårt ifrågasatta. Dagen efter festen gick Lovisa Worge ut och bad om ursäkt.

”Jag vill säga att jag efter i går har fått mig en rejäl tankeställare och jag har verkligen tagit åt mig av all kritik. Jag förstår att detta beteende är ignorant och oansvarigt, samt att det är försent då gårdagen redan har hänt. Men jag kommer verkligen ta åt mig och ta lärdom av detta. Nu och framåt kommer jag ta ett helt annat ansvar och tänka mycket mer ansvarsfullt”, skrev hon på Instagram.

Alice Stenlöfs ursäkt

En av festdeltagarna var Lovisa Worges influencerkollega Alice Stenlöf. Hon har sedan den gångna helgen hållit låg profil, och bara delat några bilder på Instagram utan att kommentera det hela. Men under fredagen lade hon ut en Instagram story och pudlade.

Annons

”I lördags var vi (som ni redan vet) ett gäng på restaurang och firade Lovisa som fyllt år. Jag har inte missat era meddelanden, och jag är medveten om att vi är mitt i en pandemi och att det finns restriktioner på hur många människor man bör umgås med”, börjar hon.

Alice Stenlöf skriver också att gästerna gick och åt på en restaurang som följde reglerna och att de skötte sig därefter.

”Men det är inte viktiga här. Jag förstår att jag har ett stort inflytande, och måste ta ansvaret som kommer med det. För det mesta försöker jag använda mitt inflytande till att göra gott, men det är inget värt om jag inte också kan äga att jag gjort bort mig”, fortsätter hon.

Därför har hon varit tyst

Många av hennes följare har varit besvikna på att hon inte uttalat sig. Anledningen till tystnaden, menar hon, är att hon har tänkt och lyssnat på åsikterna.

”Det var både onödigt och ansvarslöst av mig att besöka restaurangen i lördags. Förtroende är inget man kan kräva, det är något man förtjänar – och just nu förtjänar ni en ursäkt av mig”, avslutar Alice Stenlöf.

Bild: Christine Olsson/TT

Läs mer:

Bianca Ingrosso ryter ifrån efter kritiken mot Lovisa Worges fest

Alice Stenlöf berättar om åldersskillnaden med Jireel

Bloggstjärnor och influencers då och nu

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons