Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Alice Stenlöf om åldersskillnaden med pojkvännen Jireel

15 jan, 2021 
AvSaga Pettersson
Alice Stenlöf berättar om åldersskillnaden med Jireel
Alice Stenlöf och Jireel Lavia Pereira blev kära och tillsammans förra året. Nu berättar Alice om åldersskillnaden mellan henne och Jireel.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Allt om Alice Stenlöfs framgångssagaBrand logo
Allt om Alice Stenlöfs framgångssaga

Ett av 2020 mest omtalade kändispar var influencern Alice Stenlöf och artisten Jireel Lavia Pereira, som efter sommaren gick ut med att de är i en relation. Men redan månader innan paret gick ut med att de var ett par så fanns det en stor skara som spekulerade i om det vara något mellan Alice och Jireel, eftersom att de hade synts ihop på semester i Rhodos i Grekland.

Alice Stenlöfs uppbrott från Philip Wong

Alice Stenlöf blev singel under våren 2020, efter en lång relation med Philip Wong. Strax efter att hon fått lämna Let's dance, där hon var en av de tävlande, gick hon ut med att hon och Philip beslutat sig för att gå skilda vägar.

– Det är en situation där jag, framförallt jag, känner att jag behöver en erfarenhet av att vara en vuxen människa och behöva klara mig själv utan att ha den tryggheten som han är för mig, förklarade Alice i en video på Youtube.

Så träffades Alice och Jireel

Under sommaren började Jireel och Alice att träffas och när hon gästade podcasten Två meter dumheter berättade hon hur det gick till när de träffades.

Annons

– Vi var på en middag ihop. Han var där, jag var där. Det var en kväll vi var ute då, och det hela slutade med lite hångel, berättar Alice.

Hon mindes även tillbaka på ett tillfälle långt innan det där hon suttit mitt emot Jireel på ett event, men att det då inte var något mer med det eftersom att hon var i en relation.

– Då visste man inte – att om ett år kommer jag att vara superkär i dig.

Så många år skiljer det mellan Alice Stenlöf och Jireel

Alice är född 1996 och är i skrivande stund 24 år gammal. I en ny frågestund på sin Instagram story får hon frågan om hur många år det skiljer mellan henne och Jireel. Hon svarar att han är född 2000, och att det därför skiljer fyra år mellan dem. Han är i skrivande stund 20 år gammal.

Foto: Instagram

LÄS MER:

Margaux Dietz om nya pojkvännens relation med sonen Arnold

Reaktionerna efter Bianca Ingrossos enorma bonus till Lovisa Worge

Alice Stenlöf om kritiken mot relationen med Jireel: ”Trångsynta människor”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons