Reaktionerna efter Bianca Ingrossos enorma bonus till Lovisa Worge

Reaktionerna efter Bianca Ingrossos enorma bonus till Lovisa Worge

Nyligen hade Bianca Ingrosso och assistenten tillika bästa kompisen Lovisa Worges världens presentutdelning. Och när Lovisa Worges mottog en stor bonus av Bianca var reaktionerna kring middagsbordet starka.
11 januari, 2021
Bianca Ingrosso berättar om bulimi - se klippet från Wahlgrens värld här
Slå på ljud

Bianca Ingrosso och hennes kollega och bästa kompis Lovisa Worge fyller år ganska tätt inpå varandra. Men eftersom de föll sig som så – att de båda skulle missa varandras födelsedagar valde de att fira tillsammans någonstans mitt emellan.

Och visst skämde de bort varandra med fina gåvor och födelsedagspresenter. Inte nog med att Bianca fick en vacker tröja av Lovisa, och att Lovisa i sin tur fick en otrolig kappa, så valde Bianca att belöna sin kollega med en stor bonus, eftersom hon anser att Lovisa gjort ett otroligt jobb under året som gått.

Bianca Ingrossos pengaregn över Lovisa Worge

”Tack för detta år din stjärna”, står det på kuvertet som Bianca lämnar över till Lovisa Worge under middagsfirandet ute på en restaurang i Stockholm.

– Det är som ett tack för hela det här året, säger Bianca Ingrosso i sin nya Youtube-video samtidigt som Lovisar gapar av chock och frågar om hon är ”dum i huvudet” eftersom summan antagligen är så stor att det blir svårt att hantera alla känslor.

– Vad sjukt, flikar en lika chockad Alice Stenlöf in efter hon fått se den (vad vi antar) hiskeligt stora summan Lovisa just fått. Och ”gud vad du är gullig Bianca”, utbrister den ena efter den andra middagsgästen kring matbordet efter de fått se checken.

Bianca Ingrosso slår fast att det är Lovisas jobb-bonus, och att det är för att deras gemensamma kollektion som släpptes förra året gick så bra. Och när Lovisa tackar från hela sitt hjärta svarar Bianca Ingrosso upp:

– Ja, men du är värd det.

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge möttes 2018

Norrköpings-tjejen Lovisa Worge var en av alla de tusentals sökande till tjänsten som Biancas assistent för snart tre år sedan. Bianca fick snabbt upp ögonen för Lovisa och anställde henne nästan på stört. Sedan tog det dock ett bra tag innan de klickade som vänner. Men idag har tjejerna kommit bli bästa vänner, och de syns ihop väldigt ofta.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Phillipe Cohen säljer sin lägenhet – efter tystnaden om Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso om kampen i privatlivet: ”Känner mig väldigt ensam”

Här är årets mest populära bilder på Instagram i Sverige