Alice Stenlöf om kritiken mot relationen med Jireel: ”Trångsynta människor”

Alice Stenlöf och Jireel är ett par

Alice Stenlöf och Jireel Laviva Pereira är ett par. När de gick ut med relationen visade det sig att många hade åsikter om att Alice "träffat någon för snabbt" efter sitt senaste förhållande. Nu svarar hon på kritiken.
26 november, 2020

2020 har resulterat i en hel del nya kärlekspar på kändisfronten. Ett av dem är influencern Alice Stenlöf och artisten Jireel Lavia Pereira som i september, ett par veckor efter en hemlig kärlekssemester i Grekland gick ut med sin relation.

Alice har tidigare berättat att det hela började med en utekväll som slutade med hångel. Därefter började hon och Jireel umgås allt mer samtidigt som Alice bodde i ett stort hus i Danderyd ihop med kompisar över sommaren.

– Han kom dit och vi började hänga där. Det var ett väldigt chill sätt att lära känna varandra på. Det var folk runt oss, det var sommar, säger hon i podden Två meter dumheter med Rosanna Charles och Emilio Araya.

Alice Stenlöf svarar på kritiken mot förhållandet med Jireel

Alice hade nyligen kommit ur ett lång förhållande med sitt ex Filip, som synts i hennes kanaler. På Instagram berättar hon nu om kritiken hon fick efter att ha hittat kärleken igen efter fem månader som singel - något som många av hennes följare hade starka åsikter om.

– Jag har fattat att folk har förutfattade meningar om andra och att dom tror sig veta hur saker går till och inte men jag blev faktiskt förvånad över hur trångsynta människor är som skrev sina åsikter till mig om hur de kände kring min nya relation. Vad dom tycker är ok och inte enligt deras lilla kärleksdagbok, skriver hon.

Hon påpekar också att man inte kan påverka när man blir kär.

– Det häftigaste med kärlek är att den är helt utanför ens egen kontroll och man kan varken planera eller styra den. Den bara är och tar över och man får liksom bara följa med. Att jag gick och blev kär i somras var inte riktigt min plan, men fan vad härligt det är. Och när går livet som planerat egentligen ändå?

Läs mer:

Så träffades Alice Stenlöf och Jireel Laviva Pereira

Alice Stenlöf om Jireels första möte med familjen