Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Sofia Richie Grainge släpper eget varumärke – här är allt vi vet

15 aug, 2023 
AvSade Borquez
Sofia Richie Grainge släpper eget varumärke – allt vi vet
Modevärldens it-tjej Sofia Richie Grainge avslöjade nyligen i en intervju att hon planerar att lansera sitt eget klädmärke inspirerat av sin personliga stil. Här är allt vi vet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det här är Sofia RichieBrand logo
Det här är Sofia Richie

Sofia Richie Grainge eleganta och stilrena estetik uppskattas både i och utanför modevärlden. Dessutom är hon igång med att släppa ett eget nytt varumärke. Kändisdottern och modellen har nämligen avslöjat i en exklusiv intervju med Who What Wear att hon arbetar med att lansera sitt eget klädmärke som går i linje med hennes personliga stil.

– Jag såg till att det förkroppsligar den estetik som jag själv har haft på mig genom att prova varje exemplar. Det reflekterar mig till hundra procent, säger Sofia till tidningen.

Annons

Sedan sin debut på TikTok inför sitt sagolika bröllop med Elliot Grainge på franska rivieran, har Sofia dessutom blivit ansiktet utåt för årets hetaste modetrend – quiet luxury.

Sofia Richie designar sitt klädmärke ihop med Cass

Sofia Richie Grainges klädkollektion designas ihop med designern Cass, enligt Who What Wear. När Sofia beskriver den kreativa processen bakom lanseringen lyfts hennes storasyster Nicole Richie fram som en inspiration. Till skillnad från många kändisar som släpper egna varumärken, har Sofia beslutat att hon inte tänker vara ansiktet utåt för sitt egna varumärke.

Annons

– Jag har sett Nicole [Richie] designa i flera år med House of Harlow, och det har definitivt varit inspirerande för mig. Jag har antecknat och jag har lärt mig mycket. Vi behöver inte vara människor som bara kastar våra namn på saker. Vi kan både vara passionerade och delaktiga.

För Sofia är det viktigt att klädmärket präglas av saker som inspirerar henne, som musik och konst, berättar hon. Något som hon kom fram till tillsammans med Cass när de satt i Sofias bakgård och spånade kring märkets identitet. Målet med plaggen är att personerna som köper dem ska älska dem och må bra i dem.

NÄR OCH VAR SLÄPPS SOFIA RICHIES GRAINGES KLÄDMÄRKE?

Sofia har ännu inte gått ut med varumärkets namn eller ytterligare detaljer som lanseringsdatum. Vad hon väljer att kalla sitt klädmärke och hur var det kommer säljas återstår att se.

VAD VI KAN FÖRVÄNTA OSS – SPANA IN NÅGRA AV SOFIA RICHIE GRAINGES BÄSTA LOOKS

I väntan på mer detaljer från Sofia Richie Grainge har vi valt att lista några av hennes bästa looks, som skulle kunna ge oss en hint om vad vi kan förvänta oss från hennes varumärke.

Annons
Annons
Annons

Källinspiration: Who What Wear

Foto: TT, Instagram.

Annons