Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Sofia Richie Grainge bär svenskt – här är plaggen från det populära märket

14 jun, 2023 
Sofia Richie Grainge forsätter att stå som internets favorit it-girl vars looks alla inspireras av – och nu bär hon svenskt. Spana in plaggen från det populära märket och den virala TikTok-videon!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Det här är Sofia RichieBrand logo
Det här är Sofia Richie

Efter hennes storslagna bröllop på franska rivieran och virala smekmånad-looks råder det ingen tvekan om att Sofia Richie Graines är it-kvinnan alla håller ögonen på för inspiration. Hon fortsätter att bjuda på stilögonblick och höjdpunkter från hennes vardag i lekfulla TikTok-videos som titt som tätt blir till en viral källa för inspiration. Och nu har hon setts bära svenskt!

Sofia Richie Graines bär svenskt

Sofia verkar liksom många andra ha fått upp ögonen för svenskt mode då hon senaste tiden synts bära en hel del plagg från det svenska märket Djerf Avenue. Det svenska märket med inspirerande Matilda Djerf i spetsen som grundare har växt storartat och fått uppmärksamhet världen över – och nu även fångat kändisarnas intresse!

Annons

Sofias senaste looks har minst sagt fångat vår uppmärksamhet då hon burit svensk design! Här med en enkel croppad vit t-shirt, röd keps och sportiga byxor signerade Djerf avenue. De sportiga byxorna är för tillfället slutsålda men finns att hålla span efter här (reklamlänk).

I en av hennes senaste Tiktok-videos syns hon även bära ett tvådelat set från det svenska märket. Nämligen den sockersöta smörgula pyjamasen med mönster (som även det är helt slutsålt för tillfället).

Men häng inte läpp om du likt Sofia Richie Graine fastnat för det gulliga mönstret med exotiska frukter, ett flertal fina sov- och mysplagg finns tillgängligt hos det populära märket. Klicka här för att se fler varianter. (reklamlänk)

Klicka på bilden för att se fler sovplagg med det gulliga fruktmönstret.
Klicka på bilden för att se fler sovplagg med det gulliga fruktmönstret.
Annons
Inspireras av nya trenden quite luxuryBrand logo
Inspireras av nya trenden quite luxury
Annons