Carolyn Bessette-Kennedy är höstens stora stilinspiration

27 jul, 2023 
AvAmie Chorr
Carolyn Bessette är än idag en av dem mest googlade stilikonerna.
Med en naturlig förmåga att blanda sofistikerad enkelhet med trendiga detaljer, är Carolyn Bessette den ultimata inspirationen för att skapa en höst-moodboard som utstrålar stil och självförtroende.
Annons
5 nostalgiska filmer att inspireras av – för dig som älskar Y2K-mode
5 nostalgiska filmer att inspireras av – för dig som älskar Y2K-mode

När höstens krispiga luft sveper in och löven byter färg, är det dags att låta sig inspireras av en tidlös och elegant modeikon – Carolyn Bessette. Hon var kvinnan som förkroppsligade en sofistikerad och minimalistisk stil, och hennes looks fortsätter att inspirera modeentusiaster världen över, år efter år.

Med enkla silhuetter, neutrala färger och enkelhet i fokus blev Carolyn Bessette känd för att vara stilren och chic, vilket gör henne till den perfekta inspirationen för höstens moodboard.

Klassiska Kappor

En höstgarderob är inte komplett utan en elegant kappa, och Carolyn visste verkligen hur man bar dem med stil. En svart kappa eller en djupblå trenchcoat blir en tidlös investering som kan bäras år efter år. Fokusera på rena linjer och kvalitetsmaterial för att få till den perfekta looken.

Annons

Neutral Färgpalett

För att fånga den tidlösa elegansen som Carolyn Bessette hade, håll dig till en neutral färgpalett. Beige, grönt, brunt, cremevitt, dove gray och svart blir dina bästa vänner i höstens moodboard. Nyanserna är inte bara sofistikerade utan också enkla att kombinera för att skapa eleganta och snygga outfits.

Stickat och Skräddarsytt

Under hösten är det dags att omfamna stickade tröjor och koftor, och Carolyn visste exakt hur man gjorde det på ett elegant sätt. Välj stickade plagg i neutrala toner och kombinera dem med skräddarsydda byxor, manchester eller midikjol för en sofistikerad touch.

Enkelheten i Svart och Vitt

Carolyn Bessette visade hur man kan skapa en sofistikerad outfit med enkla svarta och vita plagg. En vit skjorta kombinerad med en svart kjol, ett par svarta boots och en oversize-kappa ger en look som är elegant och stilfull. Glöm inte hennes signatur, de svarta solglasögonen – för att slutföra stilen.

Foto: Instagram & TT

Annons