Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeOutfits till bröllopMidsommarklänningar

Mjukt höstmode – inspireras av elegant draperade silhuetter

19 jul, 2023 
AvAmie Chorr
Ryschat, draperat eller rynkat! Kärt barn har många namn och oavsett vad du vill kalla det. Är detta höstens trendigaste detalj.
Draperade looks är ett av de framträdande trenderna denna höst. Från Ferragamo till Bottega Veneta. Intog modellerna catwalken för FW 2023 och markerade denna hösts ultimata detalj.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Höstens viktigaste modetrender 2023Brand logo
Höstens viktigaste modetrender 2023

Höstens mode är fyllt av eleganta och sofistikerade klänningar, överdelar och kjolar. Med draperingar och mjuka linjer ger dessa plagg en känsla av tidlös skönhet och femininitet. Toppdesigners som bland annat Ferragamo, Bottega Venetta och Bluemarine har omfamnat denna trend och visar upp sina tolkningar på catwalken.

Silver är ett av färgerna som kommer dominera i höst.

Draperat ger en perfekt kombination av stil och komfort. Det flytande tyget smyger sig runt kroppen på ett smickrande sätt, samtidigt som det ger en känsla av lätthet och rörelsefrihet. Oavsett om det är en asymmetrisk fåll, en djup urringning eller en axelbandslös design, så ger de draperade detaljerna klänningarna en extra dimension.

Annons

Färgpaletten för dessa klänningar sträcker sig från mjuka och jordnära toner till djärva och livfulla nyanser. Naturliga färger som elfenben, sand och olivgrön ger en känsla av subtil elegans, medan djupröda, koboltblåa och saffransgula nyanser adderar en touch av dramatik till klänningarna. Oavsett vilken färg du väljer, kommer den draperade silhuetten definitivt att vara i fokus.

Draperat med en metallisk färg ger en otroligt edgy look. Perfekt för festkvällarna i höst!

För att komplettera looken kan du matcha en draperad midi eller miniklänning med byxor i liknande material. För en sammanhängande flytande mjuk look.

Annons
Draperingar i mjukare färger ger en sofistikerad touch. Vilket är super för din "tillbaka till jobbet look"

Eller kör på en draperad miniklänning med strumpbyxor á la 20 denier! Se bildregnet nedan för mer inspiration på hur du kan omfamna denna look.

Toppdesigners som Ferragamo, Bottega Veneta och Blumarine leder vägen med tidlös skönhet och femininitet

Annons
Känns som att hösten verkligen kommer bjuda på en färgexplosion. Metalliskt, gult och rött är på allas läppar inför hösten 2023.

Foto: Spotlight/Launchmetrics.com

Annons