Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Bellas sprayklänning, Kylies looks och vattenballonghänder – största snackisarna från Paris

03 okt, 2022 
Bella Hadids sprayklänning, Kylie Jenners looks – största snackisarna från Paris Fashion Week
En naken Bella Hadid fick en klänning sprayad på sig, Kylie Jenner har gått fashion-bananas och, såklart, vattenballonghänderna – här är de största snackisarna från Paris Fashion Week.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

De internationella modeveckorna för SS23 börjar efter en månads tid lida mot sitt slut. Men än är vi inte där!

Strålkastarljuset riktas just nu mot Frankrike och Paris Fashion Week där vi bjudits på både en och flera händelser som nu pratas sönder i sociala medier. Här är snackisarna från veckan som du inte vill missa!

Bella Hadid fick en klänning spraymålad på sig

Coperni tog under fredagskvällen över catwalken i Paris och showen tillägnades ”världens kvinnor”. Hur den avslutades? Med att Bella Hadid fick en futuristisk klänning spraymålad på sig.

Bella Hadid fick en sprayad klänning på sig på Copernis visning i Paris
Bella Hadid fick en sprayad klänning på sig på Copernis visning i Paris
Annons

Teamet bestod av specialister ledda av Dr Manel Torres (som står bakom själva spraytyget). Sedan klev en skulptör in på catwalken. Hon gav klänningen sin slutgiltiga form med bara händerna och en sax, innan Bella avslutade visningen.

Bella Hadid fick en sprayad klänning på sig på Copernis visning i Paris

Kylie Jenner har varit överallt!

Kändisen alla pratar om? Kylie Jenner! Ja, få har väl missat att Kylie har tagit över den roll som Kim Kardashian brukar ha under Paris Fashion Week – nämligen gästen som levererar den ena modiga looken efter den andra.

Annons
Kylie Jenner på Paris Fashion Week

Kylie fick stor uppmärksamhet när hon entrade Acne Studios visning iklädd en klänning från det svenska modehuset, som sedan syntes på catwalken. Men hon har också burit chockrosa från Balenciaga, transparent look i spets signerad Mugler och Loewe-trosor. Kylie (och hennes looks) har verkligen synts överallt!

Kylie Jenner på Paris Fashion Week

Storslagna visningsmiljöer

Om det är något vi alltid kan räkna med när det kommer till Paris Fashion Week, så är det att vi kommer bjudas på en hel del storslagna visningsmiljöer. Modehusen tar i med tårna för att få till en location som ska ge wow-känslor. Och även den här säsongen har de lyckats!

Annons
Saint Laurents visning framför Eiffeltornet

Saint Laurent satsade på en kvällsvisning mitt framför det upplysta Eiffeltornet. Loewe-modellerna ploppade upp ur golvet och gav Mario Kart-vibbar och catwalken (liksom delar av kollektionen) pryddes dessutom av en enorm flamingoblomma.

Loewes Mario Kart-visning framför enorm blomma
Loewes Mario Kart-visning framför enorm blomma
Annons

Vi såg ökentema både hos Hermès som hade en färgskiftande sanddyn som bakgrund samt Courreges där det rann sand från taket i mitten av catwalken. Och låt oss stanna kvar vid det sandiga temat (typ), för Balenciaga visade vår- och sommarkollektionen – i en enda stor lerhög.

Balenciaga visning i lerhög

Vattenballonghänder och platå utan platå!

Ja, modehusen har inte heller sparat på krutet när det kommer till kreativiteten. De lekfulla detaljerna har varit många!

Annons
Botters snackis: Vattenballonghänder

På Botters SS23-visning sågs några modeller bära en lite annorlunda accessoar – nämligen vattenballonghandskar (eller vad vi nu bäst kan kalla dem?). Innan visningen fick modellerna helt enkelt stoppa händerna i vattenballonger fyllda med färgat vatten. ”Vår tanke var hur kan vi samarbeta med naturen istället för med ett annat modemärke?” sa designern bakom initiativet att ta vatten till catwalken.

Loewes ballingskor i Paris
Loewes ballingskor i Paris
Annons

Vidare på ballongtemat! Loewe, som ofta visar upp lekfulla skor (du har väl inte glömt äggskalsklacken?), satsar den kommande säsongen på ballongskor i olika färger. Hermès skor nästa vår och sommar är istället platåskor... utan platå.

Hermes sandaler Paris Fashion Week

Foto: Imaxtree/TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons