Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Tvillingar, fallande modeller och (såklart) Kim Kardashian – här är största snackisarna från Milano

26 sep, 2022 
Tvillingar, fallande modeller och (såklart) Kim Kardashian – största snackisarna från Milanos modevecka
De internationella modeveckorna är i full gång och i vanlig ordning bjuder de på en hel del buzz. Från tvillingar på catwalken till modeller som en efter en trillar – här är de största snackisarna från Milano Fashion Week.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bakom kulisserna – häng med när Janice plåtas för ELLEBrand logo
Bakom kulisserna – häng med när Janice plåtas för ELLE

New York, London, Milano, Paris – de internationella modeveckorna är i full gång och världens största modehus presenterar nu sina kollektioner för kommande vår och sommar.

Strålkastarljuset har just riktats mot Italien och Milano Fashion Week där vi bjudits på en hel del händelser som nu pratas sönder i sociala medier. Här är snackisarna från veckan som du inte vill missa!

68 tvillingar hos Gucci

It takes two, baby! När Gucci presenterade vår och sommarkollektionen för 2023 chockades publiken när en vägg plötsligt hissades upp bredvid modellerna på catwalken. Där bakom pågick vad som såg ut att vara en helt identisk visning, med helt identiska modeller.

Annons
Guccis SS23-visning med tvillingar på Milano Fashion Week
Guccis SS23-visning med tvillingar på Milano Fashion Week

Sanningen var att det var hela 68 tvillingpar som gick visningen. Varje tvilling stylad exakt likadant som sitt syskon. Modehusets creative director Alessandro Michele har namngivit kollektionen ”Twinsburg” och den är inspirerad av hans mamma som är just tvilling.

Annons

Stämningen gick att ta på under visningen, och det rann tårar på flera av gästerna i publiken. Internet var såklart inte heller sena med att uppmärksamma showen.

Guccis SS23-visning med tvillingar på Milano Fashion Week
Guccis SS23-visning med tvillingar på Milano Fashion Week
Guccis SS23-visning med tvillingar på Milano Fashion Week
Annons

Modellerna som snubblade på catwalken

Svenska Beate Karlsson debuterade med AVAVAV under Milano Fashion Week. Och det tog inte många minuter efter visningens slut innan klipp spreds på sociala medier. Varför? Beate Karlsson lät modellerna snubbla på catwalken. En efter en äntrar modellerna catwalken och gör sedan ett platt fall ner på golvet.

Pengar – och jakten på dem – står som inspirationen bakom kollektionen och visningen ska enligt Beate själv ses som en parodi på en modevisning.

När Beate Karlsson sedan kommer in för att ta emot publikens jubel efter att modellerna klivit av catwalken, avslutar hon visningen med att – du har redan gissat rätt – själv snubbla! Se mer från debuten alla snackar om här.

Annons

Dolce & Gabbana + Kim Kardashian = sant, sant, jättesant!

Under Milanos modevecka avslöjade Dolce & Gabbana nyheten att de har tagit fram sin vår- och sommarkollektion för 2023 i samarbete med Kim Kardashian. Kim har valt ut några av sina favoritlooks från modehusets 90- och 00-tal varpå Domenico Dolce och Stefano Gabbana har omtolkat dessa och tagit fram kommande vårkollektion.

Kim Kardashian på Dolce & Gabbana ss23 i Milano

Visningen inleddes med ljudet av paparazzi-kameror, röster som skrek ”We love you Kim!” och kamerablixtar. Kim Kardashian gick inte själv visningen, men tog emot publikens jubel iklädd en glittrande svart klänning efteråt. På front row satt Kris Jenner, Khloé Kardashian och North West.

Annons

Paris Hilton stängde Versace visning

När Versace intog Milano Fashion Week för att presentera den kommande kollektionen dök ett välkänt ansikte upp på catwalken. Det var nämligen Paris Hilton som stängde visningen signerad Donatella Versace. Vad hon bar? Rosa från topp till tå såklart! En Barbie-rosa, glittrande klänning, matchande slöja (vilket gick som en röd tråd genom hela kollektionen) samt skor och handskar i samma nyans.

Paris Hilton på Versace visning ss23

Om någon mot förmodan tvekade på att 00-talet gör stark comeback just nu, är vi nog alla övertygade efter det här.

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons