Modehusens mest lekfulla looks inför våren 2022

Lekfulla looks från modeveckorna inför våren 2022

Modehusen har talat! Lekfullt är ett av nyckelorden trendvåren 2022. Från klackar med äggskal till utstickande huvudbonader – här är de roligaste looksen från modeveckorna.
12 oktober, 2021
2:24

Efter reklamen: Stockholm Fashion Week – ELLE möter Filippa Agaton

(2:24)

Slå på ljud

Nu är det dags att lägga allvarsamhet och bekymmer bakom oss. I alla fall om de stora modehusen får bestämma. För om pandemin inledningsvis avspeglades i modevärlden genom dystra looks och mörka nyanser, ser vi nu det motsatta. När modehusen under de gånga modeveckorna i Paris, New York, London, Köpenhamn och Milano presenterade sina kollektioner inför våren 2022 var det en sak flera designers hade gemensamt – lekfullheten!

Lekfullt på catwalken

Vi såg äggskalsklackar och bak- och framvända jackor hos Loewe, utstickande silhuetter och huvudbonader signerat Louis Vuitton och Rodarte visade underdelar där halva benet är shorts och halva långbyxa på catwalken.

ELLE har samlat några av de mest lekfulla och roliga looksen. Scrolla ner och bli inspirerad att bära plagg som verkligen muntrar upp!

Loewe

De roligaste minutrarna på catwalken under Paris Fashion Week, stod Loewe för. Det spanska modehuset visade upp den ena lekfulla looken efter den andra med detaljrika klackar, jackor vända bak- och fram och skulpturala inslag.

.

Givenchy

Tyll, asymmetriska snitt och halloween-väskor syntes på catwalken när Givenchy presenterade modehusets nyheter inför kommande vår.

Givenchy ss22 skor med grov sula
IMAXTREE.COM

Louis vuitton

Med en inspiration av den franska drottningen Marie Antoinette presenterar Louis vuitton vårkollektionen för 2022. Tyll, pärlor, lager på lager och minst sagt utstickande silhuetter tog plats på scen.

Stella McCartney

Utöver en sprudlande färgskala bjuder Stella McCartney i vårkollektionen för 2022 på asymmetriska snitt och lekfulla cut outs.

Rodarte

Paljetter, asymmetriska snitt, spännande urskärningar och lekfulla silhuetter hos Rodartes i övrigt feminina och romantiska vårkollektion. Vi kommer på oss själva med att le när vi ser bilderna.

Fendi

De roligaste stövlarna inför vårsäsongen 2022 står Fendi för. De bjuder på lårhöga godbitar med samma print av olika kvinnor som också syns på några av plaggen. I övrigt såg vi lekfulla väskor och färgglada fransar.

Foto: Imaxtree