Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Modehusens mest lekfulla looks inför våren 2022

12 okt, 2021 
Lekfulla looks från modeveckorna inför våren 2022
Modehusen har talat! Lekfullt är ett av nyckelorden trendvåren 2022. Från klackar med äggskal till utstickande huvudbonader – här är de roligaste looksen från modeveckorna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Stockholm Fashion Week – ELLE möter Filippa AgatonBrand logo
Stockholm Fashion Week – ELLE möter Filippa Agaton

Nu är det dags att lägga allvarsamhet och bekymmer bakom oss. I alla fall om de stora modehusen får bestämma. För om pandemin inledningsvis avspeglades i modevärlden genom dystra looks och mörka nyanser, ser vi nu det motsatta. När modehusen under de gånga modeveckorna i Paris, New York, London, Köpenhamn och Milano presenterade sina kollektioner inför våren 2022 var det en sak flera designers hade gemensamt – lekfullheten!

Lekfullt på catwalken

Vi såg äggskalsklackar och bak- och framvända jackor hos Loewe, utstickande silhuetter och huvudbonader signerat Louis Vuitton och Rodarte visade underdelar där halva benet är shorts och halva långbyxa på catwalken.

ELLE har samlat några av de mest lekfulla och roliga looksen. Scrolla ner och bli inspirerad att bära plagg som verkligen muntrar upp!

Annons

Loewe

De roligaste minutrarna på catwalken under Paris Fashion Week, stod Loewe för. Det spanska modehuset visade upp den ena lekfulla looken efter den andra med detaljrika klackar, jackor vända bak- och fram och skulpturala inslag.

Loewe ss22 jeansjacka bak och fram

.

Loewe ss22 lekfull look
Annons
Loewe ss22
Loewe ss22 äggskalsklack
Loewe ss22 klack med nagellack

Givenchy

Tyll, asymmetriska snitt och halloween-väskor syntes på catwalken när Givenchy presenterade modehusets nyheter inför kommande vår.

Annons
Givenchy ss22 asymmetriska snitt
Givenchy ss22 tyll
Givenchy ss22
Givenchy ss22 väska halloween
[email protected]
Annons
Givenchy ss22 skor med grov sula

Louis vuitton

Med en inspiration av den franska drottningen Marie Antoinette presenterar Louis vuitton vårkollektionen för 2022. Tyll, pärlor, lager på lager och minst sagt utstickande silhuetter tog plats på scen.

Annons
Louis Vuitton ss22 guldlook
Louis Vuitton ss22 lekfullt mode
Louis Vuitton ss22 huvudbonad
Louis Vuitton ss22 utmärkande silhuett
Annons

Stella McCartney

Utöver en sprudlande färgskala bjuder Stella McCartney i vårkollektionen för 2022 på asymmetriska snitt och lekfulla cut outs.

Stella McCartney ss22 limegrönt
Stella McCartney jumpsuit med cutouts
Annons
Stella McCartney glittrig jumpsuit

Rodarte

Paljetter, asymmetriska snitt, spännande urskärningar och lekfulla silhuetter hos Rodartes i övrigt feminina och romantiska vårkollektion. Vi kommer på oss själva med att le när vi ser bilderna.

Annons
Rodarte ss22 vita paljetter
Rodarte ss22 paljetter och ansiktsmålning
Rodarte ss22 ballongklänning
Rodarte ss22 kavaj med blommor
Annons

Fendi

De roligaste stövlarna inför vårsäsongen 2022 står Fendi för. De bjuder på lårhöga godbitar med samma print av olika kvinnor som också syns på några av plaggen. I övrigt såg vi lekfulla väskor och färgglada fransar.

Fendi ss22 lekfulla prints
Fendi ss22 fransar
Annons
Fendi ss22 prints med kvinnor
Fendi ss22 klänning med print

Foto: Imaxtree

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons