Kylie Jenner i svensk design – se klänningen som stal showen i Paris

Kylie Jenner i klänning från svenska Acne studios under Paris Fashion Week

Kylie Jenner bar svensk design under Paris Fashion Week. Och den figurnära klänningen med dramatiska ärmar blev en succé.
29 september, 2022
Här är kändisarna som är varandras lookalikes
0:53

Efter reklamen: Här är kändisarna som är varandras lookalikes

(0:53)

Slå på ljud

New York, London, Milano – och just nu Paris! De internationella modeveckorna avlöser nu varandra och under ungefär en månads tid visar världens största modehus upp sina kommande kollektioner.

Och även om catwalken står i fokus – vi har bjudits på många extraordinära visningar – så ser vi också en hel del stjärnglans i strålkastarljuset. För veckorna lockar även till sig några av de stora världskändisarna.

Tvillingar, fallande modeller och (såklart) Kim Kardashian – här är största snackisarna från Milano

Kylie Jenner iklädd svenskt på Paris Fashion Week

En av kändisarna som befinner sig i Paris är Kylie Jenner. Under onsdagskvällen anlände hon till svenska Acne Studios visning – och blev på många sätt en del av showen.

Kylie entrade nämligen eventet iklädd en vit klänning som ingen tidigare hade sett, signerad just Acne studios. Och föga förvånande drog hon alla blickar till sig.

Kylie Jenner och Justine Skye.

Kylie Jenner och Justine Skye.

Klänningen x 2

Den figurnära, golvlånga klänningen med dramatiska cape-liknande ärmar visade sig vara en del av det svenska modehusets SS23-kollektion – för när showen sedan började och Kylie satt på front row kunde vi se en identisk klänning på catwalken.

Acne Studios SS23 – klänningen som Kylie Jenner bar

Här ser vi Kylies klänning på catwalken.

Huruvida Acnes chefsdesigner Jonny Johansson ursprungligen designade klänningen med Kylie Jenner i åtanke, eller om skönhetsmogulen helt enkelt valde sin favorit för att sedan få den uppsydd är ännu oklart.

Stylade med hoops och solglasögon

Oavsett vilket så satte Kylie sin egen prägel på looken då hon matchade klänningen annorlunda än hur den var stylad på visningen. Stjärnan bar ett par silverfärgade hoops med svarta och vita nitar, samt ett par överdimensionerade solglasögon – båda från Acne studios kommande kollektion.

Jag behöver knappt ens skriva att internet och fansen älskar looken va?

Acne studios firade 10 år i Paris – med deras kanske mest romantiska visning hittills

ACNE STUDIOS 10-ÅRSJUBILEUM

Acne studios firade kvällen till ära 10-årsjubileum på Paris Fashion Week-schemat och slog till med både visning och fest bland rosa sidensängar. Vi såg spets, rosetter, rosor och hjärtan varvat med nitar, läder och slitna trenchcoats. En hel del mer romantik än vi är vana vid från den svenska modeaktören. Utöver Kylie Jenner var särskilt inbjudna gäster som Emma Mackey, Celeste och Little Simz på plats. Läs mer om visningen här!

Foto: TT