Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Danska Rotate släpper limiterad kollektion – se kampanjen Love is Not a Crime här

31 jul, 2023 
AvAmie Chorr
Rotate, Amnesty Danmark, A-management och ELLE danmark går ihop för arbetet mot hatretorik riktat mot HBTQ+ personer.
Det danska modemärket Rotate har gått samman med Amnesty International Danmark, A-Management och ELLE Denmark och skapat en exklusiv limited-edition kollektion för att stötta den årliga kampanjen Love is not a crime. Läs mer här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Stilresa: Lily CollinsBrand logo
Stilresa: Lily Collins

Köpenhamnbaserade Rotate, med stöd av A-Management och ELLE Danmark, har tillkännagett ett viktigt samarbete. De går hand i hand med Amnesty International Danmark för att stödja den årliga kampanjen Love is not a crime – som kämpar för de grundläggande rättigheterna för HBTQ+personer världen över.

I år riktar sig arbetet mot hatretorik och hur HBTQ+personer specifikt blivit måltavla för detta.

Intäkterna för arbetet med Love is not a crime går oavkortat till arbetet mot hatretorik.

Limiterad kollektion för arbetet mot hatretorik

Rotate har skapat en exklusiv limited-edition kollektion bestående av en t-shirt och en tanktopp. Plaggen pryds av deras karakteristiska signaturstil där både t-shirten och tanktoppen pryds av texten "love is not a crime" i gnistrande rosa. Varje plagg som säljs kommer att generera intäkter som oavkortat doneras till Amnesty International Danmark, för att stödja deras viktiga arbete och ständiga engagemang för HBTQ+.

Annons
T-shirten med motivet "Love is not a Crime".
Linnet med motivet "love is not a crime".
Annons

Rotate handlar om att fira individualitet inom alla gemenskaper, och vi är stolta över att kunna stödja en sak där diskrimineringen mot HBTQ+ lyfts fram och utmanas, säger Jeanette Madsen och Thora Valdimars, Creative Directors, Rotate, och fortsätter:

– Årets fokus på hatretorik är något vi känner särskilt starkt för, och vi hoppas att detta samarbete kommer att sätta strålkastarljuset på situationen globalt.

ELLE Danmark, gör sitt avtryck genom att placera Rotates limited-edition kollektion på omslaget av deras augustinummer. De följer en dedikerad tradition av årliga Pride-utgåvor, där intäkterna går till Amnesty International Danmark.

Foto: Rotate Birger Christensen & ELLE Danmark

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons