Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Vårens hetaste trendlook visar dubbel denim och krämvita detaljer

25 apr, 2023 
AvSade Borquez
AvJosefine Kanth
Vårens hetaste trendlook - dubbel denim och krämvita detaljer
Den ultimata vårlooken stavas dubbel denim och matchas (gärna) med krämvita accessoarer som uppiggande kontrast. ELLE tar en närmare titt och ger stylingstips på hur du kan rocka dina favoritjeans i vår.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Slitet och välanvänt - så stylar du den nya vårtrendenBrand logo
Slitet och välanvänt - så stylar du den nya vårtrenden

Under 2022 smög Y2K- nostalgin in i modebilden och modehusen återinförde klassiska 00-tal trender i deras kollektioner men i uppdaterad tappning. En av de största och mest omtalade combacken är denim på denim stilen – en kultförklarad modetrend som lyste stark i modebilden under 00-talet och inte minst bland kändisarnas röda mattan-looks. Minns ni Britney Spears och Justin Timberlake i full-denim look på röda mattan för AMAs 2001? Helt klart en ikonisk look som fångar essensen av 00-talets denim trend, och fortsatt står som stark inspiration.

Annons
Britney Spears och Justin Timberlake i en full-denim look på American Music Awards 2001
Britney Spears och Justin Timberlake i en full-denim look på röda mattan för American Music Awards 2001.

Till våren- och sommarsäsongen 2023 gör denim i dubbel bemärkelse storslagen comeback och vi ser modehus som Bally, Diesel och Blumarine visa vägen framåt. Bally låter oversizade denimplagg föras samman och toppar med smycken som strålar i guldglans.

Bally SS23.
Bally SS23.
Annons
Emily Ratajkowski inspireras oss till att bära mer denim i vår. Här i en look signerad Loewe.
Emily Ratajkowski inspireras oss till att bära mer denim i vår. Här i en look signerad Loewe.

SÅ STYLAR DU DUBBELDENIM TILLSAMMANS MED KRÄMVITA ACCESSOARER

Dubbel denim och krämvita accessoarer = sant! Vårens hetaste trendlook har landat och ELLE är redo att hoppa på den nya trenden! Är en inte sugen på att köra en Britney med jeansplagg från topp till tå är ett stilsäkert knep att matcha denimplaggen med krämvita detaljer, en uppiggande kontrast som balanserar det blå. ELLE har handplockat plaggen som fixar dubbel denim-looken med balanserad kontrast för dig att inspireras av.

Annons

Starta med plagget närmast huden och välj en krämvit bralette i siden från Arket. Spana in HÄR. (reklamlänk)

Krämvit bralette i siden från Arket.

Bygg upp dubbel-denim looken genom att välja ett plagg i tidlös design, som den här denim skjortan från Levi's.

Denimskjorta i ljustvätt från Levi's

Två flugor en smäll! Slitet och använt är en annan modetrend som dominerar i vår. Välj dessa jeans med slitna knän från Khaite för att inte bara fånga en vårtrend utan TVÅ i en och samma outfit.

Annons
Jeans med slitna knän från Khaite

Varför inte fira att vårsäsongen har anlänt genom att byta ut byxorna mot en kjol? Spana in den här långkjolen i denim från Mango HÄR.

Lång denimkjol från Mango


Ett par krämvita sandaletter eller sandaler blir det perfekta skovalet för dig som vill åt en fräsch vårlook. Spana in dessa från Saint Laurent.

Annons

Bli inspirerad av Britney Spears denim-look och addera en jeansjacka för att återskapa den ikoniska looken! Denna jacka från det Los Angeles-baserade märket Citizens of Humanity är ett fint alternativ. Finns att spana in HÄR.

Denimjacka i cargo stil med 4 fickor från Citizens of Humanity

Inte sugen på köra jeans från topp till tå? Byt ut denimjackan mot en stilren kavaj i ljust färgval. Till exempel en som denna med dubbelknäppning från Marville Road.

Annons
Krämvit kavaj med dubbelknäppning från Marville Road

Toppa looken med en krämvit väska i tidlös design. Denna väska kommer från The Row och finns HÄR.

Krämvit väska med silver detalj från The Row

Även accessoarer pryds av denim denna säsong och vi ser allt från skor och väskor till coola kepsar. Som denna från Arket som finns att spana in HÄR. (reklamlänk)

Annons
Jeanskeps från Arket

En rosig kulör på ögonlock, läppar eller kinder blir den perfekta pricken över i:et både till det jeansblå och krämvita. Spana in denna ögonskuggspalett från Byredo (som även finns i fler färgkombinationer) HÄR.

Ögonskuggspalett i röda och rosa toner från Byredo

Foto: TT, Spotlight/Launchmetrics

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons