Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Därför är Carrie Bradshaws rosa look från And just like that... säsong 2 historisk

11 okt, 2022 
Carrie Bradshaws rosa klänning i And just like that är historisk
Inspelningarna av SATC-rebooten And just like that... säsong 2 är igång och Carrie Bradshaw har setts bära en outfit som enligt teamet är historisk.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: 5 modedetaljer I And just like that… som du förmodligen inte känner tillBrand logo
Video: 5 modedetaljer I And just like that… som du förmodligen inte känner till

I mars stod det klart. SATC-uppföljaren And just like that... får en säsong 2 och inspelningen är i skrivande stund i full gång. Än så länge är detaljerna hemliga och utöver att Aidan kommer tillbaka(!!!) vi vet väldigt lite om vart Carries fortsatta resa tar oss när vi återigen dyker ner i HBO Max-serien.

Men! Det vi däremot redan har fått en del hintar om är kanske också det mest intressanta? Modet. Carries outfits har ju nästan kommit att få ett eget liv sedan serien visade sig i rutan för första gången – och den trenden har inte gått ur tiden i och med uppföljaren. Tvärtom spelar modet en minst lika stor roll i And just like that... som i originaluppsättningen.

Annons

Så, när seriens kostymdesigners tog på sig ansvaret att dela med sig av lite smakprov från inspelningen av kommande säsong på sitt Instagramkonto, ja då jublade fansen.

Carries fuchsiarosa look blir historisk

Ett av plaggen som vi kommer få se Carrie Bradshaw bära i nästa säsong är en fuchsiarosa klänning med v-ringning i omlott, puffärm och skärp i midjan.

Den eviga fashionistan matchar klänningen, som sägs vara ett vintagefynd, tillsammans med en väska, örhängen och halsband i samma färg. På fötterna? Höga klackar, såklart! Också dem i starkt rosa.

Carrie Bradshaw i rosa historisk look från And just like that

Och enligt seriens kostymörer kommer looken att bli historisk i samma sekund som den visas på tv. Det är nämligen första gången Carrie bär en monokrom look – exakt samma nyans från topp till tå.

Annons

Vanligtvis ser vi henne i flera olika färger och med detaljer som bryter av – så som kontrasterande skärp, en mönstrad scarf, en färgstark väska eller ett par skor i annan kulör.

Carrie Bradshaw i rosa historisk look från And just like that

Carrie Bradshaw i höstens trendigaste färg

Men även om Carrie i och med det här klädvalet till viss del går utanför sin vanliga stil, tror jag att vi alla kan enas om att det känns väldigt Carrie att hoppa på en av de starkaste trenderna just nu. Och höstens hetaste färgval stavas utan tvekan just chockrosa. Det har vi sett hos modehus som Valentino, Richard Quinn och Vetements, för att nämna några.

Annons

Starka färger tar alltså verkligen plats på scen den här säsongen (och nästa!). Och allra trendigast? Ja, det är ju den som kör en monokrom, färgstark look. Precis som Carrie.

Foto: TT/Instagram

Se också: 7 gånger Sarah Jessica Parker inspirerats av Carrie Bradshaws klädstilBrand logo
Se också: 7 gånger Sarah Jessica Parker inspirerats av Carrie Bradshaws klädstil

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons