Därför är Carrie Bradshaws rosa look från And just like that... säsong 2 historisk

Carrie Bradshaws rosa klänning i And just like that är historisk

Inspelningarna av SATC-rebooten And just like that... säsong 2 är igång och Carrie Bradshaw har setts bära en outfit som enligt teamet är historisk.
11 oktober, 2022
Video: 5 modedetaljer I And just like that… som du förmodligen inte känner till
1:32

Efter reklamen: Video: 5 modedetaljer I And just like that… som du förmodligen inte känner till

(1:32)

Slå på ljud

I mars stod det klart. SATC-uppföljaren And just like that... får en säsong 2 och inspelningen är i skrivande stund i full gång. Än så länge är detaljerna hemliga och utöver att Aidan kommer tillbaka(!!!) vi vet väldigt lite om vart Carries fortsatta resa tar oss när vi återigen dyker ner i HBO Max-serien.

Men! Det vi däremot redan har fått en del hintar om är kanske också det mest intressanta? Modet. Carries outfits har ju nästan kommit att få ett eget liv sedan serien visade sig i rutan för första gången – och den trenden har inte gått ur tiden i och med uppföljaren. Tvärtom spelar modet en minst lika stor roll i And just like that... som i originaluppsättningen.

5 modedetaljer i And just like that... som du förmodligen inte känner till

Så, när seriens kostymdesigners tog på sig ansvaret att dela med sig av lite smakprov från inspelningen av kommande säsong på sitt Instagramkonto, ja då jublade fansen.

Carries fuchsiarosa look blir historisk

Ett av plaggen som vi kommer få se Carrie Bradshaw bära i nästa säsong är en fuchsiarosa klänning med v-ringning i omlott, puffärm och skärp i midjan.

Den eviga fashionistan matchar klänningen, som sägs vara ett vintagefynd, tillsammans med en väska, örhängen och halsband i samma färg. På fötterna? Höga klackar, såklart! Också dem i starkt rosa.

Och enligt seriens kostymörer kommer looken att bli historisk i samma sekund som den visas på tv. Det är nämligen första gången Carrie bär en monokrom look – exakt samma nyans från topp till tå.

Vanligtvis ser vi henne i flera olika färger och med detaljer som bryter av – så som kontrasterande skärp, en mönstrad scarf, en färgstark väska eller ett par skor i annan kulör.

Carrie Bradshaw i höstens trendigaste färg

Men även om Carrie i och med det här klädvalet till viss del går utanför sin vanliga stil, tror jag att vi alla kan enas om att det känns väldigt Carrie att hoppa på en av de starkaste trenderna just nu. Och höstens hetaste färgval stavas utan tvekan just chockrosa. Det har vi sett hos modehus som Valentino, Richard Quinn och Vetements, för att nämna några.

Starka färger tar alltså verkligen plats på scen den här säsongen (och nästa!). Och allra trendigast? Ja, det är ju den som kör en monokrom, färgstark look. Precis som Carrie.

Alla gånger Carrie återanvänder modet från SATC i And just like that...

Foto: TT/Instagram

Se också: 7 gånger Sarah Jessica Parker inspirerats av Carrie Bradshaws klädstil
0:39

Efter reklamen: Se också: 7 gånger Sarah Jessica Parker inspirerats av Carrie Bradshaws klädstil

(0:39)

Slå på ljud