Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Aidan kommer tillbaka i andra säsongen av And just like that…

23 aug, 2022 
AvSaga Pettersson
Aidan kommer tillbaka i andra säsongen av And just like that…
Lystring alla SATC-lovers! Nu står det klart att en karaktär vi håller varmt om hjärtat gör comeback i den andra säsongen av And just like that...
Annons
VIDEO: Skådespelarna I Sex and the City då och nu – se skillnadernaBrand logo
VIDEO: Skådespelarna I Sex and the City då och nu – se skillnaderna

Flera år efter att vi sa hejdå till våra favoritkvinnor i Sex and the City fick vi åter igen ta del av deras liv i våras när den första säsongen av uppföljaren And just like that... hade premiär på HBO Max.

Den mötte både ris och ros, och skaran som älskade den jublar nu över att det kommer att bli ännu en säsong av den uppföljande tv-serien.

Och kanske jublar den skaran även nu när det bekräftats att en av Carrie Bradshaws ex-pojkvänner kommer att dyka upp i den kommande säsongen av And just like that...

Annons
John Corbett, som spelar Carrie Bradshaws ex-pojkvän Aidan, kommer tillbaka i den andra säsongen av And just likte that...
John Corbett, som spelar Carrie Bradshaws ex-pojkvän Aidan, kommer tillbaka i den andra säsongen av And just likte that...

Aidan gör comeback i And just like that...

Enligt Deadline, gör sig skådisen John Corbett sig redo för att axla rollen som Aidan i den kommande säsongen, för att äntra Carries liv igen.

I And just like that... följer vi Miranda, Carrie och Charlotte som försöker parera i livet med några fler år på nacken än sist – och hur väl Aidan passar in i Carries liv nu till skillnad från förra gången återstår att se. Liksom, är han fortfarande en kille som älskar hundar och hatar cigaretter?

Men, helt oväntad är inte Aidans återkomst. Framför allt inte med tanke på att John Corbett själv redan i startgroparna av den första säsongen av And just like that... sa till Page six att ”jag kommer att medverka i serien”.

Annons

När har And just like that... säsong 2 premiär?

När den andra säsongen av And just like that... har premiär på HBO Max står ännu inte klart. Men, efter dessa goa nyheter längtar vi om möjligt ännu mer tills dess!

Foto: TT

SE OCKSÅ: 5 saker om Sarah Jessica Parker som du kanske inte vissteBrand logo
SE OCKSÅ: 5 saker om Sarah Jessica Parker som du kanske inte visste

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons