Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Alla gånger Carrie återanvänder modet från SATC i And just like that...

20 dec, 2021 
Carrie Bradshaw återanvänder accessoarer till från SATC till And just like that...
Carrie Bradshaws ikoniska outfits från SATC får nytt liv i uppföljaren And just like that... Se hur Carrie stylade accessoarerna då – och nu.
Annons
7 gånger Sarah Jessica Parker inspirerats av Carrie Bradshaws klädstilBrand logo
7 gånger Sarah Jessica Parker inspirerats av Carrie Bradshaws klädstil

Carrie Bradshaw bar aldrig någonsin en hel outfit mer än en gång under originalsäsongen av Sex and the city och även om det fanns plagg och accessoarer som återkom, så var det väldigt sällan det skedde.

Inför uppföljaren hade vi nog alla väntat oss en annan, lite mer tidsenlig take, på mode och precis som vi trodde gör några gamla Carrie-klassiker comeback i And just like that…

Carries ikoniska plagg och accessoarer från SATC återkommer i And just like that...

Redan i första avsnittet ser vi ett par accessoarer vi känner igen från förr, och i följande avsnitt likaså. Spana in och jämför hur Carrie stylade modefavoriterna då – och nu.

(Psst! Har vi missat något plagg? Säg till så samlar vi allt på ett och samma ställe).

De blå Manolo-skorna

Carrie i And just like that blå manolos
Carrie tar fram sina blå Manolos i premiäravsnittet av And just like that...
Carrie Bradshaw i And just like that...
Carrie iklädd blå skor och blå blomma, två accessoarer som vi har sett tidigare i SATC.
Carrie Bradshaw och Mr Big frieri
Mr. Big friar till Carrie Bradshaw i första SATC-filmen.

En av de största snackisarna efter premiäravsnittet handlade om hur ett par Manolo Blahnik-skor blev genomblöta. Och inte var det vilka skor som helst, utan de blå satinstiletterna som Mr big friade med och som Carrie sedan bar på bröllopet i den första Sex and the city-filmen. Skorna gör en symbolisk comeback i första avsnittet av And just like that... när Carrie bestämmer sig för att bära dem till Charlottes dotter Lilys pianokonsert, för att senare komma hem och se Mr. Big i badrummet.

Annons

I samma avsnitt – och till samma outfit (som för övrigt gjorde oss förälskade i färgkombinationen grön och blått) – bär Carrie en blå blombrosch på kavajslaget. Sist Carrie bar samma blomma, vilken är från Chanel, var i säsong tre av SATC när hon dejtade politikern Bill Kelley, innan hon senare träffade Aidan.

Gucci belt bag

Carrie Bradshaw i And just like that
Carrie Bradshaw i poddstudion i And just like that...
Carrie Bradshaw i säsong 4 av SATC
Carrie Bradshaw i SATC säsong 4.

Avsnitt tre av And just like that... inleds med en riktig Carrie-outfit. Kolumnisten som blivit poddare bär ett par svarta kostymbyxor, en juvelsmyckad långärmad topp, volangblus och stylar detta med pärlhalsband – och en gammal väska från karaktärens Gucci-samling. Det var Instagramkontot @everyoutfitonsatc som påminde oss om sist vi såg den. Då bar Carrie den som magväska tillsammans med en lågt skuren kjol och croppad topp.

Annons

Det svarta skärpet

Carrie Bradshaw i And just like that...
Sarah Jessica Parker under inspelningen av And just like that...
Carrie Bradshaw i SATC-filmen
Carrie ringer till Samantha i första SATC-filmen.

Det svarta skärpet med nitar har setts flera gånger under SATC-säsongerna, senast vi vilade ögonen på det var i den första Sex and the city-filmen där Carrie stylar det tillsammans med en rosa klänning. Hur hon stylar skärpet nu när vi återigen får se accessoaren i uppföljaren? Exakt likadant.

Annons

Den rosa Fendi-väskan

Carrie Bradshaw Fendi-väska
Carrie bär den rosa Fendi-väskan – i SATC och i And just like that...

Den paljettprydda, rosa Fendi-väskan som Carrie fick säga hej då till (efter att hon gjort det tydligt att ”it's a baguette!”) när hon rånades på gatan i säsong 3 av originalserien dyker också den upp i And just like that... Uppenbarligen kunde hon inte slita sig från att köpa en ny. Väskan har nylanserats sedan 00-talet, men internet tycker sig se att det är den ursprungliga varianten som Carrie bär i den nya serien.

Versace-klänningen

Carrie Bradshaw i Versace-klänning
Den fantastiska Versace-kreationen återkommer i And just like that...

Den fantastiska Versace-kan-man-ens-kalla-det-klänning-klänningen är ytterligare ett exempel på kära favoriter som vi får återse när Carrie är tillbaka på skärmen. Sist vi tappade andan på grund av klänningen var i näst sista avsnittet av SATC när Carrie är i Paris med Aleksandr Petrovsky. I And just like that... berättar Carrie själv att hon bara burit klänningen vid ytterligare ett tillfälle – hemma själv – och senare får vi se henne göra en repris på just det.

Foto: HBO Max/TT

Annons