Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleSe Min LookTrendiga vårskor

Carrie Bradshaw återanvänder den ikoniska brudklänningen i nya And just like that...

04 nov, 2022 
Carrie Bradshaw återanvänder den ikoniska brudklänningen i nya And just like that...
Sarah Jessica Parker har setts bära Carrie Bradshaws ikoniska brudklänning under inspelningen av And just like that... säsong 2. Och nu spekulerar fansen kring om hon ska gifta sig igen – och i så fall med vem?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: 5 modedetaljer I And just like that… som du förmodligen inte känner tillBrand logo
Video: 5 modedetaljer I And just like that… som du förmodligen inte känner till

I mars 2022 stod det klart. SATC-uppföljaren And just like that... får en säsong 2 och inspelningen är i skrivande stund i full gång. Än så länge är detaljerna väldigt hemliga och vi vet väldigt lite om vart Carries fortsatta resa tar oss när vi återvänder till HBO Max-serien.

Det vi däremot redan har fått en del hintar om – vilket för många också är bland det mest intressanta – är ju modet. Du som har hängt med vet ju till exempel att den fuchsiarosa looken som Sarah Jessica Parker har setts bära under inspelningen av den nya säsongen kommer bli historisk i samma sekund som den visas på tv. Åtminstone enligt seriens kostymdesigners.

Annons

Sarah Jessica Parker i Carries ikoniska brudklänning

Och nu är det en ny look som får fansen att tappa andan. På bilder från inspelningarna av And just like that... säsong 2, från den 3 november, ser vi nämligen att Sarah Jessica Parker bär – håll i dig nu – Carrie Bradshaws ikoniska brudklänning från (det tänkta) bröllopet med Mr Big.

Sarah Jessica Parker i Carrie Bradshaws ikoniska brudklänning

På bilderna ser vi hur skådespelaren går ner för trapporna till Carries lägenhet på Manhattan iklädd den maffiga, vita klänningen, signerad Vivienne Westwood. Och även detaljerna påminner om förra gången vi såg henne bära klänningen. Det turkosa fjädersmycket sitter i håret, vilket precis som sist är uppsatt och hon bär också den här gången en slöja.

Annons
Sex and the city the movie – brudklänningen
Carrie bär brudklänningen i Sex And The City: The Movie, 2008.

Några skillnader ser vi dock – slöjan är inte lika lång den här gången, frisyren är en annan, skorna är utbytta och hon matchar nu looken med en lång turkosfärgad cape.

Fansens teorier – därför bär Carrie brudklänningen igen

Förra gången Carrie bar den ikoniska klänningen var när hon skulle gifta sig med Mr Big i den först Sex and the city-filmen från 2008. Saker och ting blev dock inte som planerat, Big lämnade Carrie vid altaret och Carries brustna hjärta var ett faktum.

Sarah Jessica Parker i Carrie Bradshaws ikoniska brudklänning

Så varför bär nu Carrie brudklänningen igen? Det finns såklart redan en rad teorier för detta. En del tror på en throwback, en teori som sågas med motivet att looken ju faktiskt inte är helt identisk från sist. Andra tror på en dröm från förr.

Annons

Samtidigt hoppas många (romantiskt lagda?) fans nu istället att vi kommer få se ett nytt bröllop i säsong 2. Vem pekas då ut som den lyckliga brudgummen? Ja, vi vet ju att hon inte kommer förnya sina löften med Mr Big (vi behöver inte längre skriva spoiler alert va? För säkerhets skull: SPOILER ALERT!) då han är död.

Däremot vet vi att en annan tidigare kärlek till Carrie, nämligen Aidan, återvänder i nya säsongen.

Sarah Jessica Parker i Carrie Bradshaws ikoniska brudklänning

Sist Carrie och Aidan sågs var i den andra SATC-filmen från 2010. Då kysstes de, trots att Aidan var förlovad och Carrie var ihop med Mr Big. I nya säsongen vet vi inte vad Aidan har för relationsstatus. Kan det vara han som får Carrie att ta fram den gamla Vivienne Westwood-klänningen igen?

And just like that... säsong 2 väntas ha premiär sommaren 2023.

Foto: TT

Se också: 7 gånger Sarah Jessica Parker inspirerats av Carrie Bradshaws klädstilBrand logo
Se också: 7 gånger Sarah Jessica Parker inspirerats av Carrie Bradshaws klädstil

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons