Det här är Strandbryggan – Stockholms nya hotspot

24 maj, 2023 
AvNami Kawakita
Det här är Strandbryggan – Stockholms nya hotspot
Strandbryggan har varit en given plats för alla solälskare – nu har Stockholms nya hotspot fått sig en totalrenovering och antagit en ny form som modern medelhavsrestaurang med samma oslagbara läge.
Annons
Hedda Stiernstedts smultronställen i Stockholm
Hedda Stiernstedts smultronställen i Stockholm

Strandbryggan, stället med den fantastiska utsikten över Strandvägen och Djurgården, har inför sommarpremiären fått sig ett rejält lyft med en övervåning med ett svårslaget solläge och ett nytt medelhavsinspirerat koncept. Och det är just på den här övervåningen man kommer vilja slå sig ner med ett kallt glas rosé efter en lång dag på stan.

På Stockholms nya hotspot är alla välkomna

Olsson Lyckefors Arkitektur har ritat huset och SPIK Studios står för koncept, idé och design. Tack vare deras insatser kan vi gäster röra oss från lounge, till bar och till matsal på denna centrala beach club och vad som spås bli Stockholms nya hot spot.

Annons

– Vi har länge märkt av behovet av denna typ av restaurang i området från våra gäster. En destination som serverar mat och dryck från morgon till kväll, med en härlig vibe i inredning och puls i musiken. Vår ambition är att våra gäster ska drömma sig bort till en varmare plats runt Medelhavet när de besöker oss, säger Johan Acar, Operations Manager på Mister French Gruppen.

Bakom matkonceptet står Max Hammerin, senast från Melker Anderssons F12 Gruppen, är gastronomiskt ansvarig på Mister French Gruppen och för dryckeskonceptet, som bland annat innefattar magiska drinkar, står Robin Ogestadh, baransvarig på Mister French Gruppen. Också känd som skapare av Asian Post Offices ikoniska och prisbelönta signaturdrink Thai Basil.

Annons
Menyn är inspirerad av medelhavet och geniet bakom är Max Hammerin
Räkna med att kunna få en riktigt god cocktail på Strandbryggan i sommar
mat och vin
Grafittikonstnären Shora Dehnavi är årets designer för Alexandre Bonnet

På ett unikt sätt som aldrig gjorts förr tar Strandbryggan Medelhavet till Stockholm och öppnar upp en drömmig oas med internationell känsla. Olika DJs kommer sätta stämningen, oavsett om man är där för brunch, lunch, middag eller cocktails.

Annons
Strandbryggan kommer ha öppet måndag-söndag kl 11-24

Strandbryggan kommer att hållas öppen december ut med servering av ett julbord att se framemot i en helt ny och innovativ miljö. Öppettiderna är måndag-söndag kl. 11.00-24.00.

Annons
Innehåller annonslänkar