Populärt: MatDrinkarVegetarisktAlla receptSommarmatSomriga drinkarGrillat

Shora Dehnavi är årets designer för Alexandre Bonnet

08 maj, 2023 
AvNami Kawakita
Shora Dehnavi är årets designer för Alexandre Bonnet
Shora Dehnavi är en av Sveriges mest framstående graffiti- och muralmålare och i år är det hon som ligger bakom årets designchampagne från Alexandre Bonnet. Spana in hennes magiska limiterade presentförpackning!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bubbelskola: temperatur och lagringBrand logo
Bubbelskola: temperatur och lagring

Bonnet champagne är en av de främsta och mest prisvärda som står på Systembolagets hyllor och har flera gånger fått priser i Nordic Wine Challenge, senast 2022. Varje år får en designer äran att skapa en originell presentförpackning för Bonnet. Innan turen gick till Shora Dehnavi har stjärnor som Maxjenny, Emma von Brömssen, Miss Li och Elsa Billgren prytt förpackningen med sin egen konst.

Shora Dehnavi brinner för att sätta staden i färg med sina hypnotiska och unika verk. Hennes verk är mäktiga och hypnotiska, man kan inte sluta titta på dem och man blir som förtrollad. Shoras verk är som visualiseringen av en minimalistisk techno-låt som flörtar med 1960-talets op-konst, en tolkning av årets designchampagne som speglar dryckens lekfullhet och många smakdimensioner.

Shora Dehnavi har flera permanenta muralmålningar över hela Sverige

På sitt konstnärliga CV har Shora allt från en rad permanenta muralmålningar över hela Sverige, deltagande i vårsalongen på Liljevalchs, ordförande i Grafittifrämjandet, till att vara Sveriges graffitimålare i Justin Biebers världsomspännande What do you mean-kampanj.

Annons

– Det är så roligt och modigt av champagnehuset Alexandre Bonnet att låta mitt oväntade konstnärskap få pryda omslaget på årets designchampagne, säger grafittikonstnärinnan Shora Dehnavi.

Champagnen kommer i en klassisk Réserve Brut och en Rosé Brut – som gjord för att avnjutas varma sommarkväll!

Bonnet Grande Réserve Brut (7555), 359 kr

En uppfriskande champagne med inslag av röda äpplen, citrus samt rostat bröd. Paletten är bred och smaken är lång.

Bonnet Perle Rosé Brut (7471) 389 kr

Champagnen har en ljuvlig rosa färg tack vare pinot noir druvan. Elegant och fruktig med friska inslag av blodapelsin, hallon, brödighet med avslut av lingon. Servera champagnen som aperitif eller till sommarsalladen.

Alexandre Bonnets champagne kommer i både en klassisk Réserve Brut och en Rosé Brut

De limiterade champagneförpackningarna börjar levereras ut till Systembolagets butiker från och med maj 2023. Båda champagnerna är veganvänliga.

Annons