Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla receptPåskmat

Riche öppnar ny uteservering – och bjuder på invigningsfest

18 maj, 2023 
AvNami Kawakita
Riche öppnar ny uteservering – och bjuder på invigningsfest
Riche är en självklar del av Stockholms uteliv med god mat och skönt häng. Mitt i stan öppnar de nu upp för sommarens skönaste häng – Sommarbaren!
Annons
Hedda Stiernstedts smultronställen i StockholmBrand logo
Hedda Stiernstedts smultronställen i Stockholm

Sommarens skönaste häng hittar du på Ingmar Bergmans gata i Stockholm, där öppnar nämligen Riche sin nya sommarbar. Baren är en mix av det bästa från Riche med sitt anrika kulturella arv och stöket från Lilla Baren. Den härliga sommarbaren kommer hålla öppet varje dag under sommaren och onsdag-lördag får olika DJ:s tonsätta sommarkvällarna.

Riche Sommar rivstartar med en invigningsfest den första juni. Det blir DJ-marathon och livemusik, glassvagn, slarvsylta i bröd, grill – vad mer kan man önska av en ordentlig sommarfest?

Du kan räkna med att det härliga stöket från insidan följer ut till Sommarbaren.
Du kan räkna med att det härliga stöket från insidan följer ut till Sommarbaren.

Menyn på Riche Sommar är en tydlig hyllning till det klassiska. Stammisarna kommer känna igen sig och nya gäster kommer bli överraskade. Alla grönsaker kommer från deras egen odling ute på Ulriksdals Värdshus i Solna. Det ryktas bland annat om en maffig dubbel cheeseburgare med picklade jalapeños och pommes finns på sommarmenyn – hur gott?

– Sommarbaren blir en betydande del av Riche sommar. Öppet alla dagar så länge det inte är sjukt dåligt väder, lite högre musik, bärs, bubbel, vindrinkar och DJ:s ons-lör. Det kommer bli en toppensommar! säger Björn Wahlund, restaurangchef på Riche.

Så irrar du runt på Stockholms gator och letar efter ett somrigt ställe med fokus på dryck och fest så hittar du det ett stenkast från Nybroviken!

Läs mer och boka bord på riche.se

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons