Somrig trerättersmeny där allt tillagas på grillen
När grillen väl är igång är det lika bra att maxa glöden och tillaga allt som går på gallret. Börja med grillspett med räkor och servera med en het persikosallad. Till varmrätt blir det finfin entrecôte som grillas till perfektion, där timjansmöret sedan får smälta in i köttet. Servera med en god majssalsa. Självklart lagar vi även efterrätten på grillen och då blir det en grillad banana split med glass och färska sommarbär.
Grillade räkor med persikosallad
Inled middagen med en förrätt väl värd att minnas. Den här heta persikosalladen är något alldeles extra.
Recept: Grillade räkor
Entrecôte med timjansmör
Fint kött ska tillagas på bästa sätt. Servera köttet med ett smakrikt timjansmör och majssalsa.
Recept: Entrecôte med timjansmör
Grillad banana split
Här är det som att den gamla hajkbananen fått en uppgradering – med både glass och bär!
Recept: Grillad banana split