Råbiffstoast, smörtorn och brynt smör-kaka – 3 recept ur Marion Ringborgs nya kokbok
Gör en middag med vänner en vardag. Eller unna dig en picknick eller att fixa ett kalas utan att stressa sönder. Marion Ringborgs nya bok Marions bord – middag för många är en bok om mat som hyllar livet. Här bjuder hon på tre recept ur nya boken.
Brynt smör-kaka med amaretto-kräm och rostade persikor
Saftig och aromatisk kaka med brynt smör, ljuvlig amarettokräm och rostade persikor. En tårta perfekt för större sällskap!
Recept: Brynt smör-kaka med amaretto-kräm
Örtigt smörtorn
Vispat smörtorn med färska örter funkar att serveras som förrätt, tillbehör till grillat eller som en elegant detalj på ett buffébord.
Recept: Vispat smörtorn med färska örter
Råbiffstoast
Krispigt smörstekt toast fylld med råbiff och de klassiska tillbehören. Perfekt som förrätt eller lyxigt snacks.
Recept: Smörstekt råbiffstoast
Recept: Marion Ringborg, ur boken Marions bord – middag för många (Natur & Kultur)Foto: Mira Wickman