4 goda maträtter att laga i långpanna

Pizza, frittata och bröd i långpanna.

Att laga mat i långpanna är både praktiskt och gott, dessutom sparar det tid. Extra lämpligt är det när du ska laga mat till många personer. Här är fyra goda recept!
03 januari, 2019

1. Pizza i långpanna med bresaola och rucola

Lite vin i pizzadegen gör den extra seg och god. Du kan såklart också använda färdig pizzamix. Tomatsåsen är god att spara till pasta om det blir över.

Till receptet >>

2. Rotfruktsgratäng med chorizo och timjan

Mat som sköter sig själv är väldigt tacksamt. Gör klart gratängen på några minuter, stoppa in i ugnen och få tid över till annat.

Till receptet >>

3. Frittata med bacon, chèvre och spenat

En allround-rätt som passar både till frukost, lunch eller middag. Servera den varma frittatan med en fräsch sallad och ett gott bröd.

Till receptet >>

4. Focaccia med oliver, fetaost och tomater

Att baka focaccia i långpanna sparar tid, är praktiskt – och fantastiskt gott! Det här brödet funkar perfekt som lunch tillsammans med en fräsch sallad eller soppa.

Till receptet >>

Av: Anna Jonassen
Foto: Peter Phillips