Helgmeny med ärtsoppa, torskrygg och cheesecake

Recept på torsk, cheesecake och ärtsoppa

Dags för en lyxig helgmeny! Bjud på ärtsoppan crème ninon, torskrygg med ugnsbakade grönsaker och cheesecake med hallon och pistasch.
27 februari, 2020

Förrätt: Crème ninon-soppa

Ärtsoppa i lyxförpackning. Crème ninon är en drömsk ärtsoppa som är enkel, god och lyxig. Soppan får gärna toppas med en liten skvätt cava vid servering.

Till receptet >>

Recept på crème ninon soppa

Crème ninon-soppa.

Huvudrätt: Torskrygg med ugnsbakade grönsaker och bönpuré

Dags för fisk! Bjud på smakrik torskrygg med ugnsbakade grönsaker och härlig bönpuré. Garnera gärna med basilikablad innan servering.

Till receptet >>

Recept på torskrygg med ugnsbakade grönsaker och bönor

Torskrygg med ugnsbakade grönsaker.

Efterrätt: Cheesecake med hallon och pistasch

Länge leve cheesecaken! Denna cheesecake med hallon och pistasch är frisk och god. Servera med hallon före servering.

Till receptet >>

Recept på cheesecake med hallon och pistasch

Cheesecake med hallon och pistasch.

Av: Timm Vladimir

Foto: Columbus Leth, Nina Malling, Winne Methmann

LÄS MER:

Vårmeny med snittar, kyckling och mandelkaka

Helgmeny med burrata, kalkon och crème brulée

Helgmeny med snittar, oxfilé och chokladkaka