Helgmeny med ärtsoppa, torskrygg och cheesecake
- AvRedaktionen
Dags för en lyxig helgmeny! Bjud på ärtsoppan crème ninon, torskrygg med ugnsbakade grönsaker och cheesecake med hallon och pistasch.
Förrätt: Crème ninon-soppa
Ärtsoppa i lyxförpackning. Crème ninon är en drömsk ärtsoppa som är enkel, god och lyxig. Soppan får gärna toppas med en liten skvätt cava vid servering.
Till receptet >>
Huvudrätt: Torskrygg med ugnsbakade grönsaker och bönpuré
Dags för fisk! Bjud på smakrik torskrygg med ugnsbakade grönsaker och härlig bönpuré. Garnera gärna med basilikablad innan servering.
Till receptet >>
Efterrätt: Cheesecake med hallon och pistasch
Länge leve cheesecaken! Denna cheesecake med hallon och pistasch är frisk och god. Servera med hallon före servering.
Till receptet >>
Av: Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth, Nina Malling, Winne Methmann
LÄS MER:
Vårmeny med snittar, kyckling och mandelkaka