Här är sommarens glassnyheter från GB

Här är sommarens glassnyheter från GB

Sommaren känns plötsligt lite närmre när GB presenterar årets glassnyheter – 2023 kommer bjuda på smaker som mint, lakrits, kokos och hallon!
01 februari, 2023
Så gör du goda sandwichkakor hemma
0:58

Efter reklamen: Så gör du goda sandwichkakor hemma

(0:58)

Slå på ljud

Än är sommaren en bit bort men visst kan man redan nu börja drömma om varma dagar och en glass i handen? Ta tillfället i akt – nu är årets glassnyheter här och det finns något för alla, stora som små. Förhöj dina bästa stunder med lite extra njutning tillsammans med dem du tycker om, och såklart din nya favoritglass från GB.

– Årets höjdpunkt! Vi strävar alltid efter att lyssna på våra konsumenter och erbjuda en bredd av glassar för alla åldrar. I år finns det verkligen härliga nyheter, oavsett om du föredrar klassiska rena smaker som choklad, mint, hallon och lakrits eller om du vill testa nyheter med mer twist och nya spännande smakkombinationer, såsom popcorn & kolaglass eller kokos & mango. Självklart har vi också en smakfull växtbaserad nyhet, i linje med vår hållbarhetsagenda och konsumentefterfrågan.’ säger Victoria Gelmanovska, Nordisk Marknadschef, GB Glace.

Magnum Double sunlover

För dig som inte kan få nog av varma sommardagar introducerar GB Glace detta år den soligaste Magnum-upplevelsen någonsin. Magnum Double Sunlover är en kokosglass blandad med virvlar av syrlig mango och passionsfruktsås, doppad i två lager, först i mango och passionsfruktsås och sedan ett härligt lager vit choklad med kokosflingor.

85 ml, rekommenderat pris 31 kr, samt flerpack 3x85 ml

Krämig kaffeglass i chokladdoppad strut

Magnum Double starchaser

Sikta mot stjärnorna och njut av den mest perfekta Magnumglassen för ljumma sommarkvällar. Magnum Double Starchaser är en härlig kombination av dubbla glassvirvlar av lyxig popcorns- och kolasmak, täckt av ett generöst lager seg kolasås och doppad i exklusiv mjölkchoklad med krispiga bitar av karamelliserade popcorn.

85 ml, rekommenderat pris 31 kr, samt flerpack 3x85m

Daim mint

Den klassiska Daim struten kommer nu i en oemotståndlig mintig smakkombination, perfekt för varma dagar där du längtar efter en glass som har både fräschhet och sötma. Krämig mintglass med Daim-bitar, doppad i den ikoniska Marabou- mjölkchokladen – allt serverat i en frasig våffla, en ny Daim-ikon är född.

150 ml, rekommenderat pris 30 kr, samt flerpack 6x85 ml

Magnum raspberry swirl

Den nyaste veganglassen från Magnum är en sommarfräsch hallonglass med läckra virvlar av hallonsås. Magnum Raspberry Swirl är överdragen med Magnums veganska choklad som smälter i munnen och lämnar efter sig en underbar kombination av sötma och fräschör.

90 ml, rekommenderat pris 33 kr, samt flerpack 3x90 ml

Twister Monstaahh

Twister Monstaahh kombinerar tre lekfulla monstersmaker: syrlig citron, sött grönt äpple och uppfriskande blåbär. Det här är en glass som stimulerar alla smaklökar och lämnar efter sig en berg- och dalbana av olika smakupplevelser. Tillverkad av äkta frukt, naturliga färger och smaker kommer Twister Monstaahh att bli en favorit för alla äventyrliga barn och vuxna i sommar.

Twister Monstaahh är ansvarsfullt utvecklad för barn och uppfyller GB Glace strikta innehållskrav vad gäller kalorier, mättat fett och tillsatta sockerarter.

70 ml, rekommenderat pris 15 kr

Bjud på klassikern marängsviss – med hallonsås och kokoscrunch

Kingis Raspberry Licorice

Kingis Raspberry Licorice är sommarens höjdpunkt för lakritsälskaren. En glass som tar sig an den klassiska smakkombinationen av lakrits och hallon, men gör det på sitt eget vis. Krämig hallonglass med lakritsöverdrag och ett stort lakritshjärta i mitten. Perfekt hela sommaren igenom och i lagom storlek så att du orkar äta riktigt många.

78 ml, rekommenderat pris 20 kr

Nyheterna hittar du i våra röda GB Glace boxar från vecka 6. Alla priser är cirkapriser.

Bilder: GB Glace